آزار و ارعاب روزنامه نگاران در بحرین

پنج‌شنبه 30 تير 1390
06:37
آزار و ارعاب روزنامه نگاران در بحرین يک گروه بين المللي مدافع حقوق بشر از دولت بحرين که پيشتر در امسال اعتراض هاي چند هفته اي را سرکوب کرد خواست آزار و ارعاب روزنامه نگاران منتقد را متوقف کند.

" کميته محافظت از خبرنگاران " مستقر در آمريکا در بيانيه اي اعلام کرد اسنادي درباره فوت دو روزنامه نگار حين بازداشت و نيز بازداشت يا شکنجه شدن بسياري ديگر در اختيار دارد.
محمد عبد الدايم هماهنگ کننده منطقه اي کميته محافظت از خبرنگاران اعلام کرد " دولت بحرين مسئوليت دارد از خبرنگاران در برابر افرادي که به تهديد به خشونت ، ارعاب يا اتهامات ساختگي متوسل مي شوند تا بر پوشش رسانه اي تاثير بگذارند محافظت کند.
"به گزارش خبرگزاري رويترز از دبي ، از زماني که اعتراض هاي گسترده به طرفداري از دموکراسي تحت رهبري اکثريت شيعه ماه فوريه اين کشور را فرا گرفت ، تنش ها در بحرين رو به افزايش بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت زیرساخت‌ها برای آیین تشییع رهبر انقلاب در سه استان کلیدی


سقوط 5.8 درصدی قیمت گاز اروپا


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


دیده‌بان حقوق بشر دفتر خود در غزه را در پی تهدیدات "اسرائیل" تعطیل کرد


بازگشایی هرمز می‌تواند ترمزی بر هزینه‌های ۱۴ میلیارد دلاری انرژی آنکارا باشد


کاریکاتور |‌ عوارض تنگه هرمز


معاریو: نتانیاهو تقریبا تنها مانده است


عراقچی میزبان سفرای خارجی در تهران


پیروزی دیپلماسی؛حاصل هم‌افزایی بی‌نظیر میدان، خیابان و تدبیر مسئولان است + فیلم


همتی عازم روسیه شد