اخراج خواننده تونسی به اتهام صدور انقلاب

اخراج خواننده تونسی به اتهام صدور انقلاب
سه شنبه 25 مرداد 1390 - 06:09

الجزاير روز دوشنبه يک خواننده تونسي به نام بيرامن قيراني معروف به نديرمان به اتهام صدور انقلاب به اين کشور از خاک خود اخراج کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، اين گزارش حاکي است وي در دو کنسرت، بعزيز خواننده انقلابي الجزائري را در پايتخت الجزائر و ولايت بجايه واقع در شرق اين کشور همراهي کرده است .

پايگاه خبري اينترنتي "همه چيز درباره الجزائر" به نقل از نديرمان در گفت و گو با راديو " موزيک اف ام " تونس گفت: به نظر مي رسد مقامات الجزائر از سخنان من خوششان نيامده است، من ترانه اي اجرا کردم و گفتم اين ترانه را به همه ديکتاتورهاي عرب تقديم مي کنم .

وي افزود: پس از آن، گروهي از نيروهاي امنيتی و نظامي آمدند و با بعزيز خواننده الجزائري صحبت کرده و مسئول برگزاري کنسرت را تحت فشار قرار دادند و گفتند اين تونسي به الجزائر آمده تا فتنه انگيزي کند .

بندیر افزود: نيروهاي امنيتي به وي گفتند  که مي تواند مطالب زشت بگويد اما يک بيگانه نه،  بعزيز نيز به آنها گفته بود وي معمولا درتونس مطالب نامناسب مي گويد، بدون اينکه کسي ناراحت شود و مردم ازترانه هاي ما بسيار خوششان آمد و هيچ توجهي به تونسي بودن من نداشتند .

بندير مان در ادامه مصاحبه خود تاکید کرد: عليرغم فشارها در کنسرتی که در ولايت بجايه برگزار شد، ترانه خواندم و روز بعد گروهي از نيروهاي امنيتي آمدند و يکي از آنها گفت براي صادرکردن انقلاب به الجزائر آمده اي؟ من نيز به وي پاسخ دادم من گوجه فروش نيستم، اما وي نيز مرا به تحريک جوانان  متهم کرد.

 این هنرمند تونسی که به دلیل ترانه‌هایش از این کشور اخراج شده در پایان با بيان اينکه بهايي که يک خواننده آزاد مي پردازد همين است تاکيد کرد: مقامات الجزائري  تصميم گرفته اند از ورود وي به اين کشور جلوگيري کنند .  

دسته بندی ها :
کلید واژه ها :

پربیننده ترین خبرها