اعتراف یک شاهزاده به بحران فقر در عربستان

شنبه 30 مهر 1390
09:50
اعتراف یک شاهزاده به بحران فقر در عربستان تنها چند روز پس از بازداشت چند نوجوان عربستاني به دليل انتشار ويديوي درباره فقر و فساد گسترده در پايتخت اين کشور، يک شاهزاده سعودي خواستار مبارزه با بحران فقر و بيکاري در اين کشور شد.

به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شاهزاده "طلال بن عبدالعزیز" رییس برنامه توسعه موسوم به "اجفند" از آغاز حرکتی اصولی برای مبارزه با فقر در عربستان سعودی پرده برداشت.

وی حرکت کند یا بی توجهی برخی از افراد را دلیل نرسیدن به نتایج قوی در این زمینه عنوان کرد. این شاهزاده سعودی اشاره ای به نام این افراد نکرد.

طلال بن عبدالعزیز در همین رابطه پیشنهاد کرد بانک فقرا در عربستان تأسیس شود.

 

اعتراف این شاهزاده سعودی به وجود بحران فقر در عربستان درحالی صورت می گیرد که چند روز پیش، چند جوان عربستانی به اتهام انتشار ویدیویی در ارتباط با فقر و فساد و بیکاری در پایتخت این کشور بازداشت شدند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد