مالکی: تشکیل مناطق فدرال فاجعه آمیز است

چهارشنبه 18 آبان 1390
14:42
مالکی: تشکیل مناطق فدرال فاجعه آمیز است نخست وزير عراق درباره درخواستها براي استقلال برخي استانها هشدار داد، و آن را در شرايط فعلي فاجعه آميز دانست.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "نوري مالکي" نخست وزير عراق در ديدار با شخصيت ها و مقامات استان کربلا، گفت: "شرایط فعلی براي درخواست مناطق فدرالي مناسب نيست، و اين امر بايد در سايه ثبات، آرامش و وحدت ملي مطرح شود."

وي افزود: اين درخواست ها بايد از روي دلسوزي باشد، نه اينکه در بخشی از کشور براساس گرايشهای مذهبي يک منطقه فدرال تشکيل شود؛ من از موضع ارزيابي اعلام مي کنم که چنين درخواستي عواقب فاجعه باري به دنبال خواهد داشت.

نخست وزیر عراق با اشاره به مخالفت مردم استان صلاح الدين با تصمیم شوراي این استان، گفت: در وضعيت کنوني به نفع هيچ استاني نيست که در اين زمينه گام بردارد.

پیش از این اعضاي شوراي استان صلاح الدين در اقدامي يکجانبه اين استان را منطقه فدرال اعلام کردند. اين در حالي است که براساس قوانين تشکيل مناطق فدرال در عراق، ابتدا بايد درخواستي برگزاري همه پرسي در اين زمينه با امضای موافقت حداقل دو درصد شهروندان واجد شرایط به دولت عراق ارایه شود.

براساس قانون اساسي عراق يک منطقه فدرال از يک يا چند استان تشکيل مي شود.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

معاون اجرایی ارتش: آیین گرامیداشت شهدای اقتدار و جنگ رمضان برگزار می‌شود


گزارش العالم از تظاهرات ضد جنگ در انگلیس؛ معترضان جنگ افروزی علیه ایران را محکوم کردند+ فیلم


تکرار تناقض گویی ترامپ: همچنان در حال کار برای توافق با تهران هستیم/ تهدید به حمله شدید به ایران


سردار شکارچی: در برابر تهدیدات نظام سلطه، پاسخی کوبنده‌تر خواهیم داد


سفیر مصر در دیدار با نبیه بری: توافق اسلام‌آباد پیامدهای مثبتی بر لبنان خواهد داشت


ارتش عراق: پرونده انحصار سلاح وارد مرحله اجرایی شده است


نگاهی به موازنه جدید بازدارندگی ایران، از ضاحیه تا تهران+ فیلم


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس با معاون وزیر خارجه روسیه


اردوغان: شبکه آدم‌کش نتانیاهو ترکیه را نیز تهدید می‌کند


سفیر ایران در روسیه: بربرها هم به مخازن آب حمله نمی‌کردند