عضو موسس حزب آزادي و عدالت مصر:

اخوان المسلمین اتهام تبانی با شورای نظامی را نمی پذیرد

پنج‌شنبه 3 آذر 1390
08:13
اخوان المسلمین اتهام تبانی با شورای نظامی را نمی پذیرد عضو موسس حزب آزادي و عدالت مصر،وابسته به گروه اخوان المسلمين ، ضمن رد اتهام تباني با حاکمان نظامي ، از موضع اين گروه براي شرکت نکردن در تظاهرات کنوني در ميدان التحرير قاهره دفاع کرد.

" خالد الازهري" روز پنجشنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم گفت : از تجمع ها براي طولاني کردن دوره انتقالي و به تاخير انداختن انتخابات سوء استفاده خواهد شد و اولين طرفي از اين وضعيت سود مي برد شوراي نظامي حاکم است.

وی هرگونه معامله ميان گروه اخوان المسلمين و شوراي نظامي حاکم را رد کرد و افزود : اخوان المسلمين گفته است که شوراي نظامي فراتر از ملت نيست و نبايد از خطوط قرمز عبور کند.

وي اظهارداشت : ما تظاهراتي برپا کرديم که دو ميليون نفر در آن شرکت کردند تا به شوراي نظامي و تلاش هاي غير قانوني آن نه بگوييم؛ اما کساني که شوراي نظامي را فراتر از همه قرار دادند بايد بازخواست شوند ، ما مخالفيم که شوراي نظامي به اين صورت حضور داشته باشد و به حکومت ادامه دهد.

 الازهري درباره انتقاد از اخوان المسلمين به علت شرکت نکردن در تظاهرات کنوني در ميدان التحرير ، گفت : بايد اين شيوه را کنار گذاشت، آنها مي گويند کساني که با آنها در ميدان حضور دارند دوست هستند و کساني که حضور ندارند دشمن آنها هستند اين مسئله کاملا متفاوت است.

 وي افزود: برداشت ما از اوضاع و حوادث کنوني در ميدان التحرير اين است که برخي سعي دارند مردم مصر را به دو مشکل اساسي بکشانند يکي تلاش براي ايجاد دودستگي و شکاف که متاسفانه برخي فريب خورده اند و يکديگر را خائن مي دانند و  ديگري اينکه برخي پنهاني ايفاي نقش مي کنند و از تجمع هاي مردمي سوء استفاده مي کنند.

عضو موسس حزب آزادي و عدالت تصريح کرد : شوراي نظامي و دولت عصام شرف مسئول اين وضعيت هستند، اگر آنها مسئولان حمله به تظاهرکننندگان در ميدان التحرير در روزهاي شنبه و يکشنبه را محاکمه مي کردند ، بحران مهار مي شد. 

خالد الازهري گفت: ما معتقديم که از هرگونه تجمع ها براي طولاني کردن دوره انتقالي و به تاخير انداختن انتخابات سوء استفاده خواهد شد و اولين طرفي از اين وضعيت سود مي برد شوراي نظامي حاکم است زيرا قصد دارد مدت طولاني تري در قدرت بماند.

وی افزود : برگزاري انتخابات در تاريخ تعيين شده و تشکيل پارلمان منتخب و همچنين تشکيل دولت نجات ملي با اختيارات کامل در سريعترين زمان ممکن مي تواند مصر را از بحران کنوني خارج کند.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش