غرب به دنبال بهانه علیه ایران است

جمعه 11 آذر 1390
08:59
غرب به دنبال بهانه علیه ایران است يکي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، تاکيد کرد، غرب بدنبال سوء استفاده از رويدادهاي سفارت انگليس در تهران، براي تحت فشار قرار دادن ايران است.

"حيدر پور شهرضايي" عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: مجلس شوراي اسلامي طرح کاهش سطح روابط با انگليس را تصويب کرده است، و در صورتي که اين کشور از سياست هايش عليه ايران دست بردارد، اين موضوع دوباره  در مجلس  مورد بررسي قرارخواهد گرفت.

نماينده شهرضا درمجلس شوراي اسلامي تأکيد کرد: غرب از رویدادهای سفارت انگليس در تهران به عنوان بهانه اي براي تحت فشار قرار دادن ايران، و افزايش تنش عليه این کشور بهره مي گيرد.

پور شهرضای گفت: تحولات منطقه و بيداري اسلامي باعث شده است تا نيروهاي استعمارگر در پي يافتن راههايي براي ضربه زدن به مقاومت در منطقه و فشار بر ايران به عنوان حامي مقاومت در لبنان، فلسطين و سوريه باشند.



0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند