فساد سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی

جمعه 11 آذر 1390
17:15
فساد سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی يک نويسنده اسرائيلي، آژانس بين المللي انرژي اتمي و سازمان ملل متحد را به بي قانوني و حمايت از منافع چند کشور محدود متهم کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "دانی آلون" در مقاله در پایگاه عبری "نیوز وان" در اینترنت، با مطرح کردن این سئوال که آیا آژانس بین المللی انرژی اتمی یک سازمان بین المللی است، و یا اینکه سازمانی سطح پایین و فاسد است؟؛ نوشت: از زمات تأسیس آژانس بین المللی انرژی اتمی هيچ گزارش مسالمت آمیزی از سوی آن صادر نشده است. بلکه سیاست های آن سطحی و در راستای منافع چند کشور و لابی ها و گروه های فشار بوده است.

نویسنده این مقاله با مبهم توصیف کردن سیاستهای آژانس بین المللی انرژی اتمی، تاکید کرد: اگر بخواهیم بگوییم سازمانی بیشتر از آژانس سیاستهای دوگانه اتخاذ کرده است، متأسفانه باید به سازمان ملل متحد اشاره کنیم. علاوه بر این سیاستهای دوگانه، معایب بسیار زیاد این سازمان در برابر دستاوردهای بسیار کم آن، قابل مقایسه نیست.

آلون خاطرنشان کرد: سازمان ملل متحد نیز در برگرینده منافع سطحی برخی ائتلافها است، و با زبان دیپلماتیک و پر آب و تاب، مسئولیت های خود را بر دوش کشورهای عضو می گذارد.

آلون اظهار داشت: از زمان تأسیس سازمان ملل متحد، همه تصمیم های آن با ریخته شدن خون مردم کشورهای عضو در این سازمان گرفته شده است. در این سازمان معیارهای پاک و مسئولیت پذیری در قبال انسانیت و بشریت وجود ندارد، و قطعا عدالتی در این سازمان نیست.

آلون خاطرنشان کرد: در غیاب همه این مسائل و با وجود ناکامی‌های آن، سازمان ملل متحد در برابر فساد بشر و خیانت به عدالت سکوت می کند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"