پشت پرده روابط اقتصادی تل آویو و ریاض؛

مدادهاي رژیم صهیونیستی در عربستان

دوشنبه 5 دی 1390
08:55
مدادهاي رژیم صهیونیستی در عربستان يک روزنامه صهيونيستي با پرده برداشتن از روابط تجاري اين رژيم با عربستان سعودي نوشت که مدادهاي ساخت رژيم صهيونيستي به بازارهاي عربستان راه پيدا کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، روزنامه صهیونیستی "معاريو" ضمن اعلام این خبر در عین حال در تلاش برای القای عدم آگاهی رژیم صهیونیستی و رژیم آل سعود از چگونگی ورود این مدادها به بازار عربستان برآمد و نوشت: موسسه بازرگاني عربستان در حال تحقيق درباره چگونگي ورود مدادهايي به بازارهاي عربستان است كه برچسب شركت "كوبوتس" اسرائيل بر آن قرار دارد.

معاريو به نقل از "منشاه زيلخا" مدير شركت كوبوتس نوشت: ما وقتي اين موضوع جنجال برانگيز در عربستان را شنيديم، غافلگير شديم.

وي همچنين از اينكه اين مدادها در فلسطین اشغالی به قیمت حدود پنج شيكل (هر چهار شيكل تقريبا معادل يك دلار آمريكا است) و در عربستان تنها به دو شيكل فروخته مي شود، ابراز شگفتي كرد.

معاريو به نقل از روزنامه "جازان" عربستان نوشت: چرا وزارت بازرگاني عربستان نظارت ندارد.

اين روزنامه سعودي خواستار تحقيق درباره اين مسئله شد و نوشت: مشخص شده است مدادها از طريق شركت بازاريابي "ابوريالين" سعودي بدون حذف نشان تجاري اسرائيل وارد عربستان شده است.

ورود این مدادها به عربستان سعودی بدون آگاهی داشتن نهادهای ذیربط این کشور جای تعجب دارد زیرا رژیم سعودی بر واردات خود از خارج نظارت شدیدی دارد.

0% ...

آخرین اخبار

آخرین گروه حجاج ایرانی از جده بازگشتند


درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!


خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی