" عمار السقاف " روز سه شنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم اظهار داشت : تنها راه حلي كه مي تواند به نجات كشور بينجامد ، روي آوردن همه نيروهاي سياسي به افكار عمومي و نظر جوانان متحصن در ميدان ها و تشكيل دولتي جديد و بر سر كار آمدن نظامي جديد در كشور است.
وي سپس با اشاره به اقدام دولت موسوم به وفاق ملي در زمينه مصونيت بخشيدن به علي عبدالله صالح بر اساس توافقنامه رياض ، آن را قابل پيش بيني ارزيابي كرد و گفت : دولت كنوني به اين دليل اين گونه برنامه ها را اجرا مي كند تا بتواند حاكميت را به دست گيرد. با اين حال اين مصونيت ، مانع اقامه دعوا عليه صالح در هر مكاني اعم از خارج كشور نخواهد شد.
السقاف خاطر نشان كرد : ما منتظر بوديم صالح به آمريكا سفر كند تا در آن جا عليه او اقامه دعوا كنيم و اگر دولت آمريكا جلوي اين اقدام را مي گرفت ، براي همگان ثابت مي شد كه ادعاي حقوق بشر و دموكراسي ادعايي پوشالي از سوي دولت آمريكا است.
وي افزود : ما مي خواهيم صالح نه تنها در غرب بلكه در داخل كشور نيز توسط دستگاه قضايي ملي محاكمه شود و اگر دولت وفاق ملي اين درخواست را نپذيرد ، اين دولت به صورتي هولناك سقوط خواهد كرد.
اين فعال سياسي يمني سپس درباره نقش احزاب تشكل ديدار مشترك در دولت كنوني گفت : احزاب تشكل ديدار مشترك تنها نقش دكور را در اين دولت بازي مي كنند و در هيچ تصميم گيري شركت داده نمي شوند و كساني كه در حال حكومت بر كشور هستند همان حكام سابق حزب كنگره خلق هستند.
السقاف درباره انتخابات رياست جمهوري آينده نيز خاطرنشان كرد: آن ها از برگزاري انتخابات زودهنگام رياست جمهوري در 21 فوريه سخن به ميان مي آورند و آن را به عنوان راهي براي برون رفت كشور از بحران جلوه مي دهند اما اين انتخابات از سوي توافقنامه رياض مورد ترديد و خدشه قرار دارد زيرا امكان دارد حتي حزب كنگره خلق قادر به شركت در اين انتخابات نباشد.
16:04