"حمزه امين الكمالي" روز یکشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، با تاكيد بر ضرورت افزایش فعالیت های سیاسی جوانان انقلابي نسبت به فعاليت هاي ميداني، گفت: عدم فعاليت هاي سياسي جوانان انقلابي موجب شد تا ابتكار رياض به مرحله اجرا نرسد.
وي با تاكيد بر ادامه انقلاب در مسیر درست و ضرورت محاكمه افراد فاسد و جنايتكار، افزود: انقلاب يمن تنها براي انتقام گيري از جنايت هاي علي عبدالله صالح و اطرافيان وي نيست، بلكه انقلاب سازندگي است.
هماهنگ كننده رسانه اي جوانان انقلابي يمن، خاطرنشان کرد: قانونی که دولت موقت محمد سالم باسندوه، كه به صالح و اعضاي رژيم وي مصونيت داده ، حتي اگر در پارلمان يمن هم تصويب شود، هيچ مشروعيتي ندارد؛ زيرا مردم يمن بر محاكمه همه جنايتكاران و كساني كه دستشان به خون بي گناهان آلوده است، مصمم هستند.
وي با ابراز اميدواري نسبت به محاكمه صالح و اطرافيان وي و مجازات آنها، گفت: سازمان ملل متحد به قانون اعطاي مصونيت به صالح اعتراض كرده، و آن را مخالف با قوانين بين المللي توصيف كرده است.
07-01