مدرک جدید پرونده مبارک را سنگین کرد

چهارشنبه 21 دی 1390
08:14
مدرک جدید پرونده مبارک را سنگین کرد ارايه يک سي دي از جريان حوادث مناطق مختلف مصر در جريان انقلاب مردم اين کشور، از کنترل کامل اين کشور با دوربين هاي امنيتي از سوي مسئولان ارشد دوران مبارک پرده برداشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "امیر سالم" یکی از وکلای قربانیان انقلاب مصر با تحویل یک سی دی به دادگاه، ثابت کرد که در جریان انقلاب، مناطق مختلف مصر با دوربین های امنیتی کنترل می شد، و این دوربین ها از 3 اتاق در وزارت کشور، ساختمان دستگاه اطلاعات و امنیت داخلی، و ریاست جمهوری کنترل می شد.

به گفته این وکیل، ارایه این مدرک به دادگاه، ادعای حسنی مبارک متهم ردیف اول پرونده قتل تظاهرکنندگان را که می گوید اطلاعی از اقدامات پلیس نداشته، تکذیب می کند.

امیرسالم در جلسه دیروز دادگاه تأکید کرد که این سی دی ثابت می کند که مبارک لحظه به لحظه تحولات مصر را زیر نظر داشته، و او مسئول اصلی اقدامات نیروهای امنیتی و کشتار شهروندان است.

وی همچنین "طنطاوی" رییس فعلی شورای عالی نیروهای مسلح و "عمرسلیمان" معاون سابق مبارك را به شهادت دروغ در دادگاه در ارتباط با پرونده قتل تظاهرکنندگان متهم کرد.

این وکیل مصری خاطرنشان کرد: شهادت این دو برخلاف واقعیت بود، و ما خواستار شکایت قضایی علیه آنها هستیم.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هوای تهران با شاخص 75 در وضعیت قابل قبول


سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان


نماینده فدراسیون فلسطین، جلوی شوی مضحک رئیس فیفا را گرفت + فیلم


واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!