شهادت نوجوان بحرینی با گازهای سمی

جمعه 30 دی 1390
14:01
شهادت نوجوان بحرینی با گازهای سمی يک نوجوان بحريني ديگر بر اثر استنشاق گازهاي سمي که از سوي نيروهاي رژيم آل خليفه شليک مي شود، به شهادت رسيد.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "یاسین جاسم العصفور" سی و یکم دسامبر گذشته پس از آنکه منزلشان در منطقه "المعامیر" به صورت مستقیم هدف گازهای سمی قرار گرفت، به شدت مصدوم شد.

خانواده این نوجوان 13 ساله را به همراه برادر بزرگترش به دلیل مشکلات شدید تنفسی به بیمارستان منتقل کردند.

ائتلاف جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین، از مردم این کشور دعوت کرد عصر امروز خود را برای شرکت در مراسم تشییع و خاکسپاری این نوجوان شهید به مقبره "شیخ سهلان" در شهر "العکر" برسانند.

ساکنان منطقه المعامیر تهدید کردند در صورت تأخیر در تحویل پیکر این نوجوان شهید به خانواده اش؛ دومین مرحله از فراخوان "سوگواری آسمان" را اجرا کنند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است