هشدار حماس درباره بازداشت الدویک

يکشنبه 2 بهمن 1390
03:50
هشدار حماس درباره بازداشت الدویک جنبش مقاومت اسلامي فلسطين"حماس" به مسئولان صهيونيستي درباره هرگونه اقدام عليه عزيز الدويک رئيس مجلس قانونگذاري فلسطين و تداوم بازداشت وي هشدار داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، یک مقام مسئول جنبش حماس در واکنش به ربوده شدن عزیز الدویک طی بیانیه ای اعلام کرد: "ما سران تل آویو را مسئول کامل سلامتی عزیز الدویک می دانیم و از تشکیلات خودگردان فلسطین می خواهیم تا به هرگونه مذاکره و هماهنگی امنیتی با دشمن صهیونیستی پایان بخشد.

جنبش حماس از اتحادیه پارلمان های عربی و اتحادیه عرب خواست تا به همراه جامعه بین الملل، رژیم اشغالگر قدس را برای آزادی تمامی بازداشت شدگان تحت فشار قرار دهند.

در پایان این بیانیه آمده است: اقدامات اسرائیل هرگز عزم و اراده پولادین ما و رهبران ملت فلسطین را در زمینه دفاع از اصول و آرمان ملی و حقوق حقه فلسطینیان تضعیف نخواهد کرد.

رژیم صهیونیستی در گذشته نیز رئیس مجلس قانونگذاری فلسطین را ربوده بود.

0% ...

آخرین اخبار

فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر حکیم و شهید انقلاب اسلامی


ضرورت توجه جدی به روابط مرزی با کشورهای همسایه


پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند