درخواست اعراب برای تشکیل دولت ملی در سوریه

دوشنبه 3 بهمن 1390
04:27
درخواست اعراب برای تشکیل دولت ملی در سوریه اتحاديه عرب تشکيل دولت وحدت ملي طي 2 ماه با نظارت معاون رييس جمهوري سوريه را خواستار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شکبه العالم، درپی مخالفت بسیاری ازکشورهای عربی در اتحادیه عرب با درخواست قطر برای اعزام نیروی نظامی به سوریه، "حمد بن جاسم آل ثانی" که ریاست کمیته وزرای عربی را برعهده دارد، خواستار تمدید مأموریت ناظران این اتحادیه در سوریه شد.

منابع دیپلماتیک در اتحادیه عرب اعلام کردند، ناظران در گزارش دیروز خود به این اتحادیه، دولت و مخالفان را مسئول ادامه "خشونتها" در سوریه دانسته اند.

"نبیل العربی" دبیرکل اتحادیه عرب در جلسه دیروز پیشنهاد کرد برای حمایت از کار ناظران در سوریه وزرای امورخارجه این اتحادیه، او را مأمور به ارتباط با شورای امنیت کرده، و همچنین علاوه بر تمدید مأموریت ناظران، از آنها حمایت مالی، سیاسی و اقتصادی کنند.  

نبیل العربی در کنفرانس مطبوعاتی در قاهره با هشدار درباره بروز جنگ داخلی در سوریه، تأکید کرد که دولت سوریه به بیشتر تعهدات خود از جمله آزادی بازداشت شدگان، کاستن از محدودیتها، همکاری با ناظران و حل موانع عملیاتی و مشکلات انسانی عمل کرده است.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

برگزاری نشست بهره برداری از ظرفیت‌های حوزه خزر در بخش حمل و نقل کالاها


درخواست عفو بین‌الملل برای تحریم نتانیاهو و چهار وزیر اسرائیلی


اعتصاب غذای ۲۸ فعال در حمایت از بازداشت‌شدگان کاروان امدادی غزه


ادعای رویترز: یک هیات قطری امروز به تهران سفر کرد


سقوط بالگرد ارتش در کشمیر پاکستان؛ همه سرنشینان کشته شدند


عملیات‌ کیفی مقاومت لبنان، تلفات نظامیان صهیونیستی را افزایش داد +فیلم


اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم


مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد


ده‌ها خیریه انگلیسی در تامین مالی شهرک‌سازی‌های اسرائیل دست دارند


حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان