سفر محرمانه مسئول ترک به کردستان عراق

دوشنبه 3 بهمن 1390
10:26
سفر محرمانه مسئول ترک به کردستان عراق قائم مقام وزير امورخارجه ترکيه در سفري محرمانه به منطقه کردستان عراق با طارق الهاشمي و گروهي از مخالفان مسئولان اين منطقه و همچديدار کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، منابع آگاه در منطقه کردستان عراق اعلام کردند، "فریدون سینرلی اوغلو" چند روز پیش در سفری محرمانه به "اربیل" با طارق الهاشمی" معاون رییس جمهوری عراق و "سمیر جعجع" رییس هیأت اجرایی حزب "القوات" لبنان دیدار کرد.

وی همچنین در جریان این سفر، به همراه "برهان غلیون" رییس گروه موسوم به "شورای انتقالی سوریه" و طارق الهاشمی و سمیرجعجع، دیدارهایی را با چند گروه کرد مخالف سوریه انجام داد.

این منابع خاطرنشان کردند، شرکت کنندگان در این نشست درباره هماهنگی مواضع سیاسی و آموزش مخالفان سوریه از سوی عناصر گروه "القوات" لبنان با نظارت دستگاه اطلاعاتی ترکیه و اسرائیل، و کمکهای تسلیحاتی به آنها به توافق رسیدند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس