عربستان سعودی آخرین برگه آل‌خلیفه

چهارشنبه 5 بهمن 1390
15:27
عربستان سعودی آخرین برگه آل‌خلیفه العالم، لندن- فعال سياسي بحريني به اشاره به دستاوردهاي مثبت انقلاب بحرين در آستانه اولين سالگرد آغاز آن تصريح کرد، رژيم آل خليفه رو به ضعف نهاده و بجز حمايت عربستان سعودي، برگه اي ديگر در مقابل مردم بحرين ندارد.

"علی الفايز" روز چهارشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: مردم بحرين حقوق قانوني خود را مطالبه مي كنند و خواستار برخورداري از آزادي، عدالت، دولت منتخب، پارلمانی واقعي، دستگاه قضائي مستقل و امنيت عمومي است.

الفايز افزود: وضعيت سياسي بحرين براي همه عدالت خواهان جهان روشن است و می دانند که رژيم آل خلیفه در برخورد با ملتي كه حقوق قانوني خود را مطالبه مي كند، متوسل به سركوب، شكنجه و گمراه كردن افكار عمومي داخلي و جهاني شده است.

این فعال سیاسی بحرینی، خاطرنشان کرد: انقلاب 14 فوريه بحرين در آستانه نخستين سالگرد خود دستاوردهاي زيادي را به ارمغان آورده است، كه همبستگي اقشار مختلف مردم، ديدگاه های مشترك، همكاري مردم و رهبران انقلابي و همكاري رهبران انقلابي با یکدیگر جزء اين دستاوردها است.

الفایز اظهار داشت: رژيم آل خليفه در آستانه نخستين سالگرد انقلاب ضعيف شده و تنها متكي به حمايت از عربستان است و هيچ اقدامي نمي تواند انجام دهد.

این فعال سياسي بحريني با اشاره به اینکه وضعيت بحرين مرتبط با اوضاع منطقه و جهان است، افزود: كشورهاي غربي و آمريكا مدعي دفاع از عدالت و حقوق بشر هستند، اما همچنان از رژيم آل خليفه كه به اين ارزشها پايبند نيستند، حمايت مي كنند.

الفايز گفت: رژيم آل خليفه راه حل امنيتي را درپيش گرفته و به حمايت عربستان، آمريكا و انگليس تكيه كرده است و تلاش مي كند كه ميان انقلابيون اختلاف ايجاد كند و همچنان با اعطاي امتيازات به مخالفان براي آغاز مذاكرات مخالفت مي كند.

الفايز با درخواست از جامعه جهاني و كشورهاي منطقه و همسايه براي كمك به حل بحران بحرين و حمايت از ملت اين كشور، گفت : اولين گام در اين راستا خروج نيروهاي اشغالگر عربستاني از خاك بحرين است.

 

25-13:47



0% ...

آخرین اخبار

هشدار شدید گرینلند علیه فعالیت شرکت نفتی وابسته به ترامپ


پایان عملیات پروازی اربعین ۱۴۰۵ «هما» با جابه‌جایی بیش از ۳۱ هزار زائر


وزارت امور خارجه: حمله به کنسولگری ایران در مزار شریف نقض فاحش حقوق دیپلماتیک ـ کنسولی بود


عراقچی: خبرنگاران در شکل‌گیری فهم درست تحولات جهان نقشی ارزشمند دارند


ولایتی: نیروهای خارجی باید منطقه را ترک کنند


پیام رئیس‌جمهور در سالروز بمباران اتمی آمریکا علیه هیروشیما و ناگازاکی


قلم خبرنگار، تیری در کمان اقتدار ملی


موج گرما صادرات برق انگلیس را محدود کرد/ فشار فزاینده بر شبکه در تابستان


تشدید اختلاف ایتالیا و اسپانیا بر سر کنترل‌های مرزی


عملیات مارب؛ ابتکارعمل مجدد انصارالله و تحکیم معادله بازدارندگی در برابر ریاض


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید