شلیک خمپاره به منازل در سوریه

چهارشنبه 12 بهمن 1390
14:32
شلیک خمپاره به منازل در سوریه عناصر مسلح چند منزل مسکوني در شهر حمص سوريه را با خمپاره هدف قرار دادند.

خبرنگار شبکه العالم گزارش داد، عناصر مسلح چند منزل مسکونی را در مناطق "الزهره" و "النزهه" در حمص هدف قرار دادند که در نتیجه آن بیش از 20 نفر مجروح شدند.

خبرنگار شبکه العالم همچنین از کشته شدن بیش از 15 تن از عناصر مسلح در منطقه "عین الفیجه" در شمال غربی دمشق خبر داد و تأکید کرد، درگیری ها در این منطقه همچنان ادامه دارد.

بر اساس این گزارش، در مناطق "باباعمرو" و "الدیوان" و ورودی بازار "الحشیش" استان حمص سوریه نیز درگیری های شدیدی بین عناصر مسلح و نیروهای ارتش در جریان است.




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است