دو گزینه پیش روی جوانان انقلابی یمن

شنبه 15 بهمن 1390
16:40
دو گزینه پیش روی جوانان انقلابی یمن يکي از رهبران جنبش" حراک جنوب يمن" تاکيد کرد که " دو گزينه پيش روي جوانان انقلابي يمن وجود دارد"، گفت که جوانان انقلابي يمن يا بايد با ادامه انقلاب همه عناصر و بازمانده هاي رژيم ديکتاتوري صالح را سرنگون کنند و يا اينکه با سر دادن شعار دست روي دست بگذارند تا انقلاب مصادره شود.

" یحیی غالب"، جنبش حراک جنوب یمن را از پیشگامان انقلاب این کشور دانست و افزود: انتظار ما از انقلاب ایجاد تغییرات ریشه ای در یمن و سرنگونی کامل رژیم دیکتاتوری عبدالله صالح است زیرا این رژیم سرکوبگر سالیان زیادی با خشونت و زور بر شمال و با استعمار بر جنوب یمن حکومت کرد.

وی خاطرنشان کرد: جنبش حراك جنوب یمن براي "عبدربه منصورهادي "احترام قائل است اما وي را به عنوان يك سياستمدار نماينده رژیم دیکتاتوری عبدالله صالح قبول ندارد.

این فعال سیاسی یمنی به درگیری درمنطقه المعلی عدن بین جوانان انقلابی یمن با گروه های مسلح که از مناطق دیگر یمن به جنوب این کشور آورده شده بودند، اشاره کرد و گفت که این درگیری بعداز یک تظاهرات مردم انقلابی برای بیان مطالبات خود شروع شد و در نتیجه یک تن کشته و 25 تن هم زخمی شدند.

غالب تصریح کرد: حوادث بعداز تظاهرات ديروز(جمعه)  يك تجاوز آشكار به حقوق مردم انقلابی یمن بود و اطلاعاتي در دست است كه گروههايي از دانشگاه ايمان و تيپ يك زرهي یمن در اين درگيري ها مشاركت داشته اند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکرحاتمی: با عزمی راسخ، اراده‌ای آهنین و دستانی بر ماشه، آماده مقابله با دشمنان هستیم


آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ