درخواست طایفه رییس جمهور عراق برای تحویل الهاشمی

يکشنبه 16 بهمن 1390
08:50
درخواست طایفه رییس جمهور عراق برای تحویل الهاشمی طايفه رييس جمهوري عراق از مسئولان منطقه کردستان خواستند "طارق الهاشمي" معاون رييس جمهوري را به دادگاه تحويل دهند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، درپی اثبات دست داشتن طارق الهاشمی در ترور قاضی "نجم الطالبانی" عضو دادگاه استیناف، طایفه "جلال طالبانی" خواستار تحویل الهاشمی به دادگاه و سیاسی نکردن پرونده او شدند.

"عبدالعزیز عبدالواحد الطالبانی" برادر قاضی سابق عراقی گفت: حدود 120 نفر از شخصیت ها و افراد بانفوذ طایفه الطالبانی در نشستی در منطقه "سیرجنار" واقع در غرب "سلیمانیه"، توافق کردند که از نخست وزیر و مجلس بغداد و منطقه کردستان و همچنین "مسعود بارزانی" رییس این منطقه بخواهند طارق الهاشمی را به دادگاه های بغداد تحویل دهند.

وی افزود: به شخصیت های این طایفه ثابت شده است که نیروهای امنیتی ومحافظان طارق الهاشمی در ترور عضو دادگاه استیناف دست داشته اند؛ بنابراین آنها خواستار آن شده اند که این پرونده سیاسی نشود و جریان قانونی خود را طی کند.

طارق الهاشمی از زمان صدور حکم بازداشتش از سوی دستگاه قضایی عراق به اتهام دست داشتن در عملیات تروریستی، به منطقه کردستان گریخته است.

دخالت مسئولان ترک در این پرونده و مواضع تند آنها ضد دولت عراق، موجب تیرگی روابط دو کشور شده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد


اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی