مردم یمن فرعون جدیدی نمی خواهند

دوشنبه 17 بهمن 1390
19:55
مردم یمن فرعون جدیدی نمی خواهند عضو هيات موسس كميته هاي مردمي يمن با تاکيد به اينکه " مردم يمن فرعون جديدي نمي خواهند"، گفت: با توجه به توطئه هاي گسترده ضد انقلاب يمن، اين کشور بر سر يك دوراهي مهم و حساس قرار گرفته است.

" نايف الشرعبي" شامگاه دوشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم گفت: مردم يمن از زمان شروع انقلاب مي دانستند كه سرنگونی عبدالله صالح حتمي است و نمي تواند در راس رژيم باقي بماند ولي آنچه كه اتفاق افتاد دور زدن اوضاع از طريق توافقنامه رياض بود كه رژيم صالح را نگه داشت و هيچ چيزي در نقشه سياسي يمن تا اين لحظه تغيير نكرده است.

وي افزود: انقلاب يمن بسياري از دستاوردها را محقق كرد از جمله خروج نهايي صالح از قدرت، همچنين اتحاد همه اقشار جامعه از شمال تا جنوب و حتی نفوذ عربستان در يمن كه بر بسياري از موقعيت هاي سياسي و امنيتي و نظامي مسلط شده است را برملا كرد.

این فعال سیاسی یمنی تصریح کرد: آنچه امروز اتفاق مي افتد تلاش هاي کسانی است كه در رياض براي به شكست كشانيدن انقلاب يمن از طريق برانگيختن برخي مشكلات سياسي در كشور توافق كرده بودند مانند مشكلاتي كه در عدن ميان تجمع اصلاح يمن و جنبش جنوب اتفاق افتاد، همچنين حمله پليس رژيم به برخي اعضاي جنبش جنوب.

الشرعبی خاطرنشان كرد: ما از احزاب ديدار مشترك خواستيم كه شيوه عبدالله صالح را در پيش نگيرند ولي امتناع كردند و خواستند تا دقيقا مانند رژيم عبدالله صالح باشند، ما اميدوار بوديم كه ديدار مشترك سياست هايي را كه خود و رژيم صالح به آنها عادت كرده بودند، كنار بگذارد زيرا آنها هر دو در سياست تبعيد و عدم مشاركت دادن همه اقشار جامعه در اداره كشور شريك هستند.

وی گفت: ديدار مشترك با گروه هاي مردم يمن از جمله حوثيها و جنبش جنوب و نيز رهبران انقلابي و مردمي در ميدان ها گفت وگو نكرد و اين بدان معناست كه خواهان تغييري واقعي در یمن نيست.

این فعال سیاسی یمنی درباره تلاشهاي برخي افراد براي سوء استفاده از انتخابات رياست جمهوري و روي كار آوردن شخصيتي كه حامي منافع آنها باشد، هشدار داد و افزود: مردم يمن فرعون جديدي را نمي پذيرند وبه انقلاب خود ادامه خواهند داد تا اينكه عدالت و دموكراسي واقعي در انتقال قدرت صورت گيرد و آزادي در همه عرصه هاي سياسي و فكري و اجتماعي یمن محقق شود.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش


عارف: مدیریت تنگه هرمز با ایران است؛ یا در میز مذاکره یا در میدان حقمان را تثبیت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: بیش از ۴۰ نقطه نظامی راهبردی رژیم صهیونی توسط ارتش مورد هدف قرار گرفت


همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و عراق توسعه می‌یابد


تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد