وزیر امورخارجه روسیه امروز به سوریه می‌رود

پیام قاطع مسکو به مخالفان سوریه

سه شنبه 18 بهمن 1390
05:37
پیام قاطع مسکو به مخالفان سوریه وزير امور خارجه روسيه امروز در صدر هياتي ديپلماتيک و امنيتي راهي دمشق خواهد شد و با مقامات ارشد اين کشور از جمله بشار اسد رئيس جمهور اين کشور ديدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی العالم، سفر سرگئی لاوروف چهار روز پس از وتوی قطعنامه ضد سوری غرب و اعراب دارای پیام‌های مختلفی است که مهمترین این پیام خطاب به مخالفان مسلح و سیاسی دمشق است که تاکنون نسبت به درخواست‌های مسکو برای شروع مذاکره دوجانبه و حل و فصل سیاسی طفره رفته و آن را رد کرده‌اند.

حضور رئیس سازمان امنیت روسیه در دمشق به باور کارشناسان مسایل سیاسی حتی از حضور لاوروف هم مهمتر ارزیابی شده است. بر اساس ارزیابی این کارشناسان رئیس سازمان امنیت روسیه در این سفر علاوه بر آنکه اطلاعات دست اولی از طرح‌ها و برنامه‌های کشورهای مداخله‌گر به مقامات سوریه خواهد داد، برای مقابله با این طرح‌ها نیز راه‌کارهایی را ارائه می‌کند.

سفر این مقام عالی‌رتبه روسیه به سوریه که از طرف کشورهای عربی و غربی با بایکوت خبری و رسانه‌ای مواجه است به تلاش‌ها برای خروج دمشق از بحران کنونی کمک فراوان خواهد کرد و آنگونه که لاوروف پیش از این سفر تاکید کرده بود، مسکو به هیچ عنوان از موضع فعلی خود در قبال سوریه کوتاه نخواهد آمد.

پیش از این برخی تلاش‌های رهبران کشورهای غربی برای رایزنی با مقامات روس در مورد سوریه ناکام مانده بود که آخرین آن مربوط به تماس تلفنی نیکلا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه با همتای روس خود است که در این مورد مدودیف حاضر به صحبت نشد. 

0% ...

آخرین اخبار

همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


وزیر راه و شهر سازی راهی قزاقستان شد


همکاری مشترک ایران و فائو برای حفاظت از گنجینه ژنتیکی


کارشناس برنامه «العین الاسرائیلیه»: قمار آمریکا و اسرائیل در برابر دیپلماسی ایران باخت


تقویت زیرساخت‌ها برای آیین تشییع رهبر انقلاب در سه استان کلیدی


سقوط 5.8 درصدی قیمت گاز اروپا


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


دیده‌بان حقوق بشر دفتر خود در غزه را در پی تهدیدات "اسرائیل" تعطیل کرد


بازگشایی هرمز می‌تواند ترمزی بر هزینه‌های ۱۴ میلیارد دلاری انرژی آنکارا باشد


کاریکاتور |‌ عوارض تنگه هرمز