سوريه در تقابل نظامي باغرب تنها نيست

پنج‌شنبه 20 بهمن 1390
09:00
سوريه در تقابل نظامي باغرب تنها نيست دمشق ( العالم)- يك كارشناس حقوقي سوري هشدار داد كه سوريه در تقابل نظامي احتمالي با غرب تنها نخواهد بود.

 خانم " كندة شماط»، استاد دانشكده حقوق دانشگاه دمشق، در گفت وگو با شبكه خبري العالم غرب را به تلاش براي رساندن شوراي استانبول ( موسوم به شوراي ملي سوريه) به حكومت با استفاده از زور متهم كرد.
وي گفت : آن ها فراموش كرده اند كه سوريه داراي پيمان هاي دفاع مشترك با كشورهاي متعدد است و پاسخ هر حمله نظامي به سوريه شديد و از  سوي كشورهاي مختلف منطقه خواهد بود.
شماط اظهار داشت: موضع روسيه از آغاز  اين بود كه بحران سوريه جز از طريق گفت وگوي ملي - ميان حكومت و مخالفان - حل نخواهد شد و مسكو اجازه تكرار سناريوي ليبي، عراق يا افغانستان را در هيچ كشور ديگري نمي دهد.
اين كارشناس سوري تاكيد كرد كه استفاده از زور پيشاپيش محكوم به شكست است و  سناريوي ليبي در سوريه تكرار نخواهد شد.
وي با اشاره به اينكه حمله نظامي به سوريه كل منطقه را به آتش خواهد كشيد افزود: روسيه جايگاه مهم سوريه را در منطقه درك مي كند و مي داند كه هر حمله اي به اين كشور ممكن است كل منطقه را بي ثبات كند.
استاد دانشكده حقوق دانشگاه دمشق در بخش ديگري از سخنانش گفت: روسيه به برخي از طيف هاي مخالفان كه از مسكو ديدار كرده اند توصيه كرد تنها راه فراروي آن ها گفت وگو با حكومت است، زيرا مسكو مي داند كه سوريه مصمم به حركت در مسير اصلاحات اعلام شده از سوي رئيس جمهوري بشار اسد است.
MKH-8-22:35

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است