عضو برجسته جریان صدر:

صدر خواهان استقلال کامل عراق

پنج‌شنبه 20 بهمن 1390
13:55
صدر خواهان استقلال کامل عراق العالم، بغداد - يک عضو ارشد جريان صدر عراق با اشاره به بيداري درمقابل توطئه اشغالگران، تاکيد کرد که جريان صدر خواهان عراقي مستقل با حاکميت کامل است.

شیخ "طلال سعدي" روز پنجشنبه در گفت وگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: مقتدي صدر رهبر این جريان در سخنراني خود به مناسبت پايان اشغالگري آمريكا در بغداد ، تاكيد كرد كه اکنون مرحله سازندگي، وحدت و برادري است و ما بايد براي عمران كشور در كنار حكومت باشيم.

سعدي در خصوص نيروهاي اشغالگر افزود: اگر حضور آمريكايي و يا نظاميان آن کشور در كشور احساس شود، جهاد سازندگي، اعتقادي، اجتماعي و سياسي را به جنگي ضد اشغالگران تبديل خواهيم كرد و گلوله هاي خود را به سمت اشغالگران هدف می گیریم؛ زيرا ما خواهان عراقي مستقل با حاكميت كامل هستيم.

وی با اشاره به سخنراني نماينده انقلابيون بحرين در مراسم امروز جریان صدر در بغداد، افزود: جنایات رژيم آل خليفه و نيروهاي سپر جزيره عربستاني و قطر علیه مردم بحرین، بايكوت خبري مي شود، در حالي كه اين اشغالگران در خصوص حوادث سوريه جنجال آفريني بسيار كردند؛ قطر و امارات براي سرنگوني نظام سوريه كه در مقابل صهيونيستها مقاومت مي كند، پولهاي بسياري هزينه مي كنند.

14:50 – 09/02

 




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین


حملات اخیر زیرساخت‌های امدادی و درمانی ایران را هدف قرار داده است


ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟