آمریکا: القاعده مسئول انفجارهای سوریه است

يکشنبه 23 بهمن 1390
13:45
آمریکا: القاعده مسئول انفجارهای سوریه است در پي افزايش اقدامات تروريستي عناصر مسلح در سوريه و انفجارهاي خوبار، مسئولان آمريکايي گروه القاعده را مسئول 2 انفجار اخير شهر حلب معرفي کردند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مسئولان آمریکایی با استناد به گزارشهای سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا (سی آی ای) تأکید کردند که گروه القاعده شاخه عراق در حال انجام عملیات تروریستی داخل خاک سوریه است.

پایگاه خبری الانتقاد به نقل از این مسئولان نوشت، "ایمن الظواهری" که همچنان بر شاخه های مختلف القاعده در نقاط مختلف دنیا نفوذ و کنترل دارد، دستور انفجارهای سوریه را داده است.

در جریان عملیات تروریستی شهر حلب هفته پیش 28 نفر کشته و حدود 200 تن مجروح شدند.

یکی از مسئولان عناصر مسلح مخالف سوریه که خود را "ارتش آزاد سوریه" می نامند، پس از انفجارهای حلب، در مصاحبه با فرانس 24 مسئولیت این انفجارها را برعهده گرفت.

با این حال رسوایی قتل و کشتار مردم و نظامیان موجب شد تا مخالفان فورا حرف خود را پس گرفته، و درباره انفجارهای حلب اظهار بی اطلاعی کنند.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش