سولانا فاش کرد:

تامین بودجه ارتش مصر توسط آمریکا

دوشنبه 24 بهمن 1390
03:33
تامین بودجه ارتش مصر توسط آمریکا مسئول سابق سياست خارجي اتحاديه اروپا فاش كرد كه آمريکا تقريبا تمام بودجه ارتش مصر ر تامين مي کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، خاویر سولانا در گفتگو با روزنامه اتریشی استاندارد این موضوع را فاش کرد.

این سخنان سولانا درحالی مطرح می شود که مردم مصر اعتراضات گسترده ای را علیه شورای عالی نظامی این کشور در سالگرد سرنگونی حسنی مبارک دیکتاتور پیشین مصر برگزار کرده اند.

شورای عالی نظامی مصر بعد از سرنگونی مبارک قدرت را بدست گرفت و مردم در اعتراضات خود خواهان واگذاری قدرت از این شورا به یک نهاد غیرنظامی هستند.

مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پاسخ به این سوال روزنامه استاندارد که آیا آمریكا بیش از حد با ارتش مصر همكاری دارد، گفت: رابطه آمریکا با ارتش مصر سابقه تاریخی دارد و تقریبا تمام بودجه ارتش این كشور از سوی واشنگتن تامین می شود.

 سولانا افزود: آمریكا نفوذ زیادی بر ارتش مصر دارد و امیدوار است كه آن را نیز حفظ كند.

وی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری مصر تصریح کرد: نتیجه در مصر هر چه باشد، تصویر آینده منطقه را ترسیم خواهد كرد.

 سولانا در پایان گفت: معلوم نیست ارتش مصر تا چه اندازه راضی شود که قدرت را واگذار كند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک رهبر انصارالله یمن بمناسبت انتخاب سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران دام ظله


ارتش صهیونیستی از ترس حملات ایران شهرک نشینان را سپر انسانی خود می کند


آمریکا از ترس حملات ایران؛ پایگاه‌های نظامی متحرک در عراق مستقر می‌کند


حزب‌الله لبنان رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای را تبریک گفت


مکافات دروغ "اسموتریچ" در مورد حزب الله لبنان یقه ی پسرش را گرفت


ارتش گوش به فرمان رهبر و ذوالفقار ولایت در پاسداری از استقلال، تمامیت ارضی و نظام اسلامی ایران است


پهپادهای ارتش قدرتمند ایران اهداف آمریکایی ـ صهیونی را درهم کوبید


بیعت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای


آغاز مراسم بیعت با حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران + فیلم


بازتاب انتخاب سومین رهبر انقلاب در رسانه های غربی