بودجه اسرائیل به مانور نرسید

شنبه 29 بهمن 1390
13:27
بودجه اسرائیل به مانور نرسید رژيم صهيونيستي به دليل کسري بودجه مانورهاي داخلي خود را که تحت عنوان "نقطه تحول" بصورت سالانه برگزار مي شد، لغو مي کند.

به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه صهیونیستی "یدیعوت احرونوت" اعلام کرد، به سندی از ارتش رژیم اشغالگر دست یافته که در آن ژنرال "سبیکا اسلر" رییس هیأت فرماندهی جبهه داخلی گفته است: "فرماندهی جبهه داخلی مانورهای سالانه خود را که برای آماده کردن اسرائیلی ها جهت وضعیتهای فوق العاده در شرایط مختلف برگزار می شد، لغو می کند .. و دلیل این امر کاهش بودجه وزارت دفاع از سوی وزارت دارایی است".

بر اساس این سند، این مانور نخستین بار پس از شکست دوم در جنگ با مقاومت لبنان در سال 2006 برگزار شد، که هدف از آن آزمودن آمادگی همه بخش ها در برابر سناریوهای متفاوت بود.

احرونوت به نقل از یک مسئول ارشد ارتش رژیم اشغالگر خاطرنشان کرد: "وزارت دارایی به نیروهای اطلاعاتی تبدیل شده که میزان نیاز وزارتخانه ها به پول را ارزیابی می کند .. در گذشته دیدیم که پس از مخالفت با اعطای بودجه به آتش نشانی، نیروهای این سازمان نتوانستند آتش سوزی کوه کرمل را خاموش کنند".

یک مسئول ارشد وزارت داریی رژیم اشغالگر نیز در واکنش به انتشار این اظهارات، تأکید کرد: "اظهارات فرماندهی ارتش درباره لغو مانور، امری خجالت آور است، زیرا ارتش وزارت دارایی را مسئول هرگونه شکست در جنگهای آینده معرفی می کند".



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره