طنین فریاد مرگ بر آمریکا در پایتخت افغانستان

چهارشنبه 3 اسفند 1390
06:38
طنین فریاد مرگ بر آمریکا در پایتخت افغانستان مردم پايتخت افغانستان صبح امروز در تظاهراتي توهين نيروهاي آمريکايي به قرآن کريم را محکوم کردند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مردم افغانستان از صبح امروز در تظاهراتی مقابل پارلمان و پایگاه نیروهای آمریکایی، شعار مرگ بر آمریکا سر دادند.

در شهر جلال آباد نیز تظاهرکنندگان در اعتراض به قرآن سوزی نیروهای آمریکایی در پایگاه نظامی "بگرام" جاده های اصلی این شهر را بستند.

نیروهای آمریکایی 15 شهروند افغان را مجروح کردند

دیروز هم در جریان تظاهرات مردم بگرام، نظامیان آمریکایی مردم بی دفاع را با گلوله های پلاستیکی هدف قرار داده و حدود 15 تن را زخمی کردند.

به گفته تظاهرکنندگان، آنها اطراف پایگاه بگرام بیش از 300 جلد قرآن کریم را از میان شعله های آتش برداشته و خاموش کرده اند.

مردم در این تظاهرات بسوی نیروهای آمریکایی سنگ پرتاب کرده و با شعارهای مرگ بر آمریکا نفرت و انزجار خود را از عملکرد نادرست نظامیان خارجی در افغانستان اعلام کردند.

این تظاهرات از اولین دقایق صبح دیروز سه شنبه آغاز شد که در نتیجه آن همه راه های منتهی به بگرام بسته شد.

پارسال در جریان توهین یک کشیش آمریکایی به قرآن، درگیری هایی در افغانستان روی داد که درنتیجه آن حدود ده نفر از کارمندان سازمان ملل متحد کشته، و ده ها نفر دیگر زخمی شدند.

این نخستین بار نیست که نیروهای آمریکایی در افغانستان به مقدسات مسلمانان توهین می کنند.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن