پيش بيني راي 70درصدي سوریها به قانون جديد

دوشنبه 8 اسفند 1390
04:00
پيش بيني راي 70درصدي سوریها به قانون جديد پيش بيني ها از راي نزديك به 70 درصد از شهروندان سوري به پيش نويس قانون اساسي جديد حكايت دارد.

حسين مرتضي مدير دفتر شبكه خبري العالم در دمشق در باره همه پرسي پيش نويس قانون اساسي جدید سوريه گفت: چند ساعت است كه شمارش آراي همه پرسي آغاز شده است.

وي افزود: بر اساس اطلاعاتي كه از طريق اظهارات وزير كشور سوريه به دست آورديم، قبل از ظهر امروز (دوشنبه 8 اسنفد) كنفرانس خبري برگزار خواهد شد و وي نتيجه رسمي همه پرسي پيش نويس قانون اساسي را اعلام خواهد كرد.

گزارشگر العالم خاطرنشان كرد: پيش بيني ها حاكي از اين است كه  60 تا 65 درصد از سوري ها به اين پيش نويس راي آري داده اند.

وي خاطرنشان كرد: در برخي از استان ها نظير لاذقيه به نظر مي رسد 80 درصد به اين پيش نويس راي آري داده باشند این در حالی است که مشاركت شهروندان سوري در استان ادلب به دليل مانع تراشي گروه هاي مسلح احتمالا كمتر بوده است.

اين گزارش حاكي است كه پس از شمارش آرا در حوزه هاي انتخاباتي، صندوق هاي راي به وزارت كشور منتقل خواهد شد تا آرا تجميع و نتيجه رسمي اعلام شود.

بنابر اين گزارش بيش از 14 ميليون سوري واجد شرايط شركت در اين همه پرسي بودند و بيش از 13 هزار مركز راي گيري در نقاط مختلف كشور در نظر گرفته شده بود.

همزمان با آغاز همه پرسي از ساعت هفت صبح يكشنبه (7 اسفند) به وقت محلي مردم سوريه پاي صندوق هاي رأي حاضر شدند و با نزديك شدن به زمان پايان راي گيري (ساعت 7 شب) به دليل استقبال مردم، مسئولان زمان شركت در اين همه پرسي را در دمشق، اللاذقيه، و طرطوس، تا ساعت 10 شب به وقت محلي تمديد كردند.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد


پاسخ عملی نیروی دریایی سپاه به بدعهدی آمریکا


گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد