گزینه‌های مطرح برای شهرداری تهران

شنبه 27 خرداد 1396
12:39
گزینه‌های مطرح برای شهرداری تهران یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «شخصیتی که روحیه کار اداری و بخشنامه‌ای داشته باشد برای شهر تهران مناسب نیست» گفت: محسن هاشمی و حسین مرعشی گزینه‌های مناسبی برای تصدی مسئولیت در شهرداری تهران هستند.

العالم- ایران

جلال میرزایی با تاکید بر اینکه «شهردار آینده تهران باید قدرت تصمیم‌گیری و تعامل با نهادها و سازمان ها را داشته باشد» گفت: با توجه به شرایط و مشکلاتی که شهر تهران دارد باید انتخاب شهردار با در نظر گرفتن این شرایط انجام شود.

وی افزود: شهرداری تهران وضعیت خوبی ندارد و شخصیتی که روحیه کار اداری و بخشنامه ای داشته باشد برای شهر تهران مناسب نیست، باید فردی انتخاب شود که نگاه عمیق داشته و تعامل خوبی با نهادها و سازمان ها داشته باشد.

این عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه «گزینه هایی مانند «محسن هاشمی» و «حسین مرعشی» می توانند مناسب برای این مسئولیت باشند» گفت: آقای مرعشی با توجه به سابقه ای که در استانداری کرمان دارد و اقداماتی که انجام داده قدرت خوبی در ساماندهی فعالیت نهادی مانند شهرداری دارد.

وی اظهار کرد: به نظرم آقای مرعشی می تواند از عهده اداره شهر تهران بر بیاید، توانایی و قدرت تصمیم گیری دارد تا بتواند مشکلات را با کمک سایر نهادها حل کند.

این نماینده مجلس در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که اعضای شورای شهر تهران اصلاح طلب هستند و فردی از این جریان انتخاب می شود، اما صرف انتخاب یک نیروی سیاسی برای اداره شهر تهران کافی نیست کسی که عهده دار مسئولیت می شود باید از توانمندی و کارآمدی برای اداره شهر هم برخوردار باشد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم