انگلیس: حل سریع بحران قطر بعید است

يکشنبه 18 تير 1396
19:32
انگلیس: حل سریع بحران قطر بعید است وزیر خارجه انگلیس اذعان کرد که حل فوری بحران کشورهای عربی با قطر بعید است.  

العالم - اروپا

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، امیر قطر یکشنبه به گرمی از بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس در دوحه استقبال کرد. رئیس دیپلماسی انگلیس به منطقه سفر کرده است تا از تلاشها برای حل بحران میان ائتلاف تحت رهبری سعودی با قطر حمایت کند.

بیش از یک ماه است عربستان سعودی، امارات عربی متحده، بحرین و مصر قطر را تحریم و محاصره کرده اند. بوریس جانسون معتقد است این مناقشه قابل حل است و از تلاشهای میانجیگرانه کویت برای حل این بحران حمایت کرد. جانسون قبل از این به کویت رفته بود. او همچنین با ولیعهد عربستان سعودی و ولیعهد ابوظبی گفتگو کرد. او اذعان کرد که حل فوری این قضیه بعید است، اما تاکید کرد که امکان ندارد این بحران به رویارویی نظامی بینجامد. 

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در اظهاراتی در اجلاس گروه بیست در هامبورگ آلمان این دیدگاه را منعکس کرد که راه حلی دیپلماتیک برای این قضیه ضروری است.

قطر درخواستهای چهار کشور تحریم کننده را رد کرده و با وجود این گفته که حاضر به مذاکره است.

در همین حال قرار است رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا دوشنبه به کویت سفر کند. 

0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان