حمله مجری مشهور الجزیره به سعودی ها

دوشنبه 19 تير 1396
05:22
حمله مجری مشهور الجزیره به سعودی ها مجری معروف شبکه الجزیره قطر، اتباع عربستان سعودی را به شدت مورد حمله قرار داد.

العالم – عربستان

"فیصل قاسم" مجری مشهور شبکه الجزیره قطر به شهروندان عربستان سعودی حمله کرد و آنان را "مگس های اینترنتی" شبکه های اجتماعی  توصیف کرد.

وی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توییتر گفت: " مگس های اینترنتی که کثافات خود را در توییتر به نام سعودی ها منتشر کرده و عکس رهبران سعودی را در صفحات خود قرار می دهند، نماینده عربستان نیستند بلکه به دولت و مردم بد می کنند".

وی افزود:بیشتر صفحاتی که با نام های سعودی به دیگران توهین می کنند وعکس پادشاه را می گذارند و از کلمه "سگ" زیاد استفاده می کنند، آیا حاکمان عربستان، اینها را نمایندۀ خود می دانند؟

قاسم افزود: بیشتر کاربران پس از بحران خلیج فارس به دلیل ترس  ازمجازات از نوشتن بازماندند و افرادی که پست می گذارند مگس های اینترنتی، کارآگاه و شخص ثالث هستند.

وی با اشاره مستقیم به عربستان گفت: اگر برخی عرب ها فقط  5 درصد خزعبلات توییتری منتشر می کردند حتما می توانستند کشورهای سند و هند و یمن و غیره را آزاد کنند.

وی در پایان با تمسخر خزعبلات توییتری گفت: ای عربها! دور کردن حوثی ها از روستاها و شهرهای مرزی تان هزار بار بهتر ازاین خزعبلات و تهدیدات توییتری توخالی است . "زملوط بن طاعج الشلالیح دوازدهم".

گفته می شود صفحه " التدوین المصغر" از ابتدای بحران میان کشورهای محاصره کننده قطر مانند عربستان، امارات، بحرین و مصر از سویی و قطر از سوی دیگر محل تردد بسیاری از کاربران ناشناس شده که  به نفع عربستان به قطر حمله می کنند.

بسیاری از تحلیلگران معتقدند این کاربران تابع ارتش اینترنتی هستند که "سعود القحطانی" مشاور دیوان سلطنتی سعودی نزدیک به محمد بن سلمان ولی عهد آن را تاسیس کرده و از آن حمایت می کند.

217

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد