کشته‌شدن ۱۰۰۰ داعشی در موصل قدیم

يکشنبه 18 تير 1396
20:38
کشته‌شدن ۱۰۰۰ داعشی در موصل قدیم پلیس فدرال عراق اعلام کرد، در جریان نبردهای آزادسازی محله قدیمی شهر «موصل» هزار تکفیری داعشی کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی پلیس فدرال عراق امروز (یک‌شنبه) از کشته شدن بیش از هزار تکفیری داعشی و انهدام ده‌ها دستگاه‌ خودرو بمبگذاری شده طی نبرد آزادسازی محله قدیمی شهر موصل، در بخشی غربی این شهر خبر داد.

 در این راستا، فرماندهی پلیس فدرال عراق در بیانیه‌ای نتایج نبرد آزادسازی محله قدیمی شهر موصل را به شرح زیر اعلام کرد: در نتیجه آزادسازی محله قدیمی شهر موصل بیش از هزار تکفیری داعشی کشته و 65 خودرو نظامی و 20 دستگاه خودرو بمبگذاری منهدم شد.

این بیانیه با توضیح اینکه در جریان این نبرد 24 دستگاه موتور سیکلت، 38 مهمانسرا، 5 برج مواصلاتی و 8 رشته تونل وابسته به گروه تروریستی تکفیری داعش منهدم شدند، خاطر نشان می‌کند: افزون بر آن 71 کمربند انتحاری و 310 بسته بمب و 181 موشک نیز خنثی شد.

این درحالی است که پیش‌تر گروه «الاعلام الحربی» عراق از کشته شدن 30 داعشی که تلاش داشتند، از بخش غربی موصل به سمت شرقی این شهر از طریق رودخانه دجله فرار کنند و کشته شدن یکی از زنان حبسه داعش یا همان پلیس دینی این گروه در منطقه تلعفر خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره