مجازات تقلیدکنندگان صدای دختران در عربستان!

دوشنبه 19 تير 1396
01:11
مجازات تقلیدکنندگان صدای دختران در عربستان! در عربستان کسانی که با تقلید صدای دختران، دیگران را فریب می دهند، مورد پیگرد قرار خواهند گرفت.

العالم - عربستان

یک کارشناس حقوقی سعودی تأکید کرد برخی افراد با هدف فریب دیگران، صدای دختران را تقلید می کنند که این اقدام در عربستان جزو جرائم اینترنتی است و مجازات آن گاهی به یک سال زندان و جزای مالی تا نیم میلیون ریال سعودی می رسد.

احمد الجطیلی، مشاور حقوقی گفت: ماده سوم قانون مبارزه با جرایم اینترنتی تصریح می کند هر کس از تلفن همراه دوربین دار خود یا وسیله مشابه آن استفاده نادرست کند و باعث آبروریزی دیگران یا آسیب رساندن به آنها شود به زندان تا یک سال و جزای مالی تا نیم میلیون ریال محکوم می شود.

وی افزود: ماده ششم قانون مجازات هرکسی را که در نظم عمومی اخلال ایجاد کند یا به ارزش های دینی و آداب عمومی لطمه بزند به حبس تا 5 سال و جزای نقدی 3 میلیون ریالی محکوم می شود.

پدیده تقلید صدای دختران در عربستان زیاد به چشم می خورد. کسانی که دست به این کار می زنند با به دام انداختن قربانیان خود از آنها سوءاستفاده مادی و باج خواهی می کنند یا موجب آبروریزی برای آنها می شوند.

202

0% ...

آخرین اخبار

روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند


مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد


نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب تحویل عراقچی شد


میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان