ماجرای هولناکی که سردار سلیمانی تعریف کرد!+ویدئو

دوشنبه 19 تير 1396
20:12
فرمانده قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبه شب در مراسم چهلم سردار مدافع حرم شهید شعبان نصیری نمونه هایی از جنایت های گسترده تروریست های داعش را مطرح کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سردار حاج قاسم سليمانی دراین مراسم گفت : جنایات داعش و تکفیری‌ها در تاريخ جهان كم‌نظير بوده و فكر نمی‌كنم هيچ رسانه‌ای آن را منتشر كند چرا که قلب و چشمی تحمل ديدن آن را ندارد!

وی افزود : شما يک نمونه طفلی را ديديد كه با خنده مثل تفريح سر بريدند. من در دياله ديدم كودكی را از مادر گرفتند، روی آتش سرخ كردند و لای پلو گذاشتند و برای مادرش فرستادند!

سردار سلیمانی تاکید کرد: پيروزی در موصل برخاسته از يک مرد در خانه‌ای محقر است يعنی آيت‌الله سيستانی؛ اين فقيه حكيم و موقعيت‌شناس نه تنها حامی شيعه بود بلكه حامی تک تک مردم عراق است.

فرمانده سپاه قدس افزود : اين مرجع جوانان عراق را به خروش وادار كرد و با فتوایش گروه‌های حشدالشعبی را به وجود آورد.

وی گفت: خون جوانان شيعه برای نجات جوانان اهل سنت روی زمين ريخت و كار جوانان عراقی در حمايت از مردم بی‌نظیر بود که همه اينها تاثير فتوای آيت‌الله سيستانی است.

سردار سلیمانی با تاکید براینکه ملت عراق و سوريه حق بزرگی بر سر مردم دنيا دارند،  افزود : ملت ايران با اهدای بهترين فرزندان و سرداران خود با پشتيبانی‌های به موقع توانست در پیروزی موصل سهمی داشته باشد و از اين بابت سر بلند است.

وی گفت : مقام معظم رهبری فرمودند جمهوری اسلامی همه امكانات خود را بدون چشم‌داشت و ادعا در اختيار نيروهای مسلح عراق قرار دهد.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد : جمهوری اسلامی مثل آمريكا نبود كه پول عراق را بگيرد اما وقت ضرورت اسلحه ندهد.

0% ...

آخرین اخبار

حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم یمن برای اعمال محاصره دریایی علیه عربستان؛ آغاز مرحله جدید در معادلات رویارویی + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود


وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد