توییت العبادی بعد از اعلام رسمی آزادی موصل

دوشنبه 19 تير 1396
23:32
توییت العبادی بعد از اعلام رسمی آزادی موصل حیدر العبادی نخست وزیر عراق که دوشنبه شب با حضور در موصل قدیم که آخرین بقایای تروریست های داعش دیروز در آن نابود شدند، این پیروزی را رسما مورد تایید قرارداد، در صفحه توییتری خود هم دراین باره مطلب نوشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، العبادی نوشت : از موصل قدیم، آزادی موصل را اعلام نموده و ایثارگری‌های قهرمانانه نیروهای مسلح‌مان و خانواده‌های آنها را به یاد می‌آوریم.

یادآور می شود نخست وزیر عراق امروز در موصل تاکید کرد : که عراق امروز بر توحش و دولت خرافه داعش پیروز شد.

نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق لحظاتی قبل در موصل ضمن اعلام رسمی پیروزی نهایی بر تروریست های داعش در این شهر از اقدامات و فتواهای آیت‌الله سید علی سیستانی تقدیر و تشکر  کرد.

العبادی گفت: من از اینجا پایان ، شکست و فروپاشی حکومت تروریستی جعلی و تروریسمی را که داعش تروریست از موصل اعلام کرده بود ، رسما اعلام می کنم.

نخست وزیر عراق همچنین شکست کامل گروهک تکفیری صهیونیستی داعش را در موصل به مردم و مرجعیت دینی این کشور تبریک گفت.      

وی در سخنان خود که به صورت زنده از شبکه العالم پخش شد گفت: از قلب موصل آزاد شده همراه با فداکاری های ملت عراق پیروزی نهایی را اعلام می کنم.

وی افزود: عراقی ها با وحدت خود همه توطئه های دشمنان را از بین بردند.

وی بیان داشت: ما از موصل فروپاشی و شکست دولت تروریستی داعشی را که سه سال پیش در این نقطه اعلام کرده بود، اعلام می کنیم.

وی گفت: ما توانستیم علیه این گروه زشت تروریستی پیروز شویم و آن را به زباله دان تاریخ بفرستیم.
ما به همه خانواده های شهدا و مجروحان در راه آزادی عراق درود می فرستیم.

وی افزود: به مرجعیت دینی عراق و فتوای جهادی تاریخی درود می فرستم.

حیدر العبادی گفت: باید عراقی ها به این مسئله افتخار کنند که عملیات آزاد سازی موصل با برنامه ریزی و اجرای نیروهای عراقی صورت گرفته است.

ما تلاش بیشتری برای پاکسازی اراضی باقی مانده عراق از دست تروریست های داعشی در پیش رو داریم.

وی گفت: همان طور که   برای نبرد علیه داعش متحد شدیم باید این بار برای یاری رساندن به آوارگان و بازسازی عراق متحد شویم.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

توصیه‌های اژه‌ای درباره استقبال از بازگشت ایرانیان خارج از کشور/ ادامه توقیف اموال خائنان


روسیه از حق ایران درباره تنگه هرمز دفاع کرد


قیمت نفت ایران 101 دلار و نفت جهانی 109 دلار شد


عراقچی: از حمایت روسیه از مسیر دیپلماسی استقبال می‌کنیم


نیویورک تایمز: ترامپ بی‌تردید بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست


ورود کاروان بزرگ نظامیان صهیونیست به خاک سوریه


بیش از 50 شهید و زخمی در لبنان طی 24 ساعت


بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران