وزیر فرانسوی نویسنده کتاب های مستهجن!

سه شنبه 20 تير 1396
01:12
وزیر فرانسوی نویسنده کتاب های مستهجن! روزنامه انگلیسی "اکسپرس" درباره این احتمال گزارش کرد که مارلن شیاپا، وزیر برابری زنان و مردان در دولت جدید فرانسه در سوابق قبلی خود اقدام به انتشار مطابی در مجله و نشریه های جنسی فکاهی با استفاده از نام مستعار "ماری کینیللی" کرده باشد.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از روزنامه "اکسپرس"، به احتمال زیاد، مارلن شیاپا همان کسی است که نوشته ها و کتاب های جنسی را به رشته تحریر درآورده است.

علتی که روزنامه نگاران را در این مورد که ماری مینیللی، اسم مستعاری بیش نیست به شک انداخت، این است که مارلن شیاپا طی مصاحبه ای در آوریل 2011 گفته بود که وی کتابی درباره طلاق در حمایت از مرکز انتشاراتی La Musardineنوشته است.

در اکتوبر 2011  انتشارات مذکور اقدام به فروش کتابی درباره طلاق کرد اما نویسنده آن مینییللی بود، حال آنکه خانه فروش کتاب کانادا در پایگاه اینترنتی خود تاکید کرد که با موجود نام نویسنده دیگری بر روی جلد این کتاب، نویسنده آن شیاپا (وزیر برابری زنان و مردان در دولت جدید فرانسه) است.

اما به گفته این روزنامه، دفتر رسانه ای این وزیر فرانسوی، پذیرش این که "ماری مینیللی" در واقعیت مارلن شیاپا نهفته باشد را رد کرده است و برخی از مقام ها در این وزارتخانه شماره تلفن مینیللی را منتشر کرده اند.

اگرچه روزنامه نگاران نتوانسته اند با شخص مینیللی دیدار کنند اما وی گفته که یکی از نزدیکان مارلن شیاپا است اما او در نوشتن کتب جنسی کمکی به وی نکرده است.

مینیللی افزود:  نگرش درباره کتاب طلاق در ابتدا با ایده گرفتن از شیاپا آغاز شد اما وی به علت نبود وقت عذرخواهی کرد.

221
 

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی اختصاصی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای


تغییر محاسبات جنگ؛ آیا هزینه جنگ، ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی کرده است؟


طرح اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری در دریای سرخ روی میز انصارالله


دست‌داشتن امارات و آمریکا در حمایت از شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در سودان


اسکات ریتر: ایران با تکیه بر قدرت غیراتمی، دو ابرقدرت هسته‌ای را به زانو درآورد


تأکید قطر بر تداوم گفتگوها؛ دوحه خواستار اجرای توافق میان ایران و ایالات متحده شد


بیانیه مقاومت اسلامی عراق در پاسخ به تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به خاک این کشور


شورای امنیت ملی عراق حمله آمریکا و عربستان به الحشد الشعبی را محکوم کرد


سفر رسمی وزیر خارجه کویت به پاکستان؛ رایزنی درباره امنیت منطقه و توسعه همکاری‌های دوجانبه


مقاومت اسلامی عراق خواستار اخراج فوری سفیر عربستان از این کشور شد