دعوت از جامعه جهانی برای حل بحران یمن

پنج‌شنبه 22 تير 1396
15:59
دعوت از جامعه جهانی برای حل بحران یمن

یک مسئول بلندپایه سازمان ملل متحد، جامعه جهانی را به تلاش برای حل بحران یمن که در وضع وخیم انسانی به سر می برد، فراخواند.

العالم – یمن

به گزارش خبرگزاری شین هوا، اسماعیل ولد شیخ احمد، فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن، در شورای امنیت اعلام کرد: اوضاع یمن همچنان وخیم است، درگیری ها روز به روز تشدید می شود و وضع فاجعه بار انسانی در این کشور پیوسته بدتر می شود.

وی خاطرنشان کرد: سومین سال متوالی است که یمنی ها شاهد تبدیل ماه پرفضیلت رمضان به ماه خشونت و نا امیدی هستند.

این مسئول سازمان ملل اعلام کرد که همچنان به رایزنی با همه طرف ها و کشورهای همسایه ادامه می دهد و اخیرا رایزنی هایی با عربستان و مصر داشته است.

وی همچنین از همه طرف ها خواست تا برای صلح تلاش کنند چرا که دلایل و توجیهات آنها برای ادامه جنگ به خصوص زمانی که راه حل ها روشن است غیرقابل قبول است.

فرستاده دبیر کل سازمان ملل تأکید کرد فرصت برای دستیابی به صلح هنوز تمام نشده است.

از سوی دیگر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل نیز اعلام کرد، میلیون ها یمنی در معرض درد و رنج شدید هستند و همچنین یمن با خطر گرسنگی و گسترش بیماری های واگیر روبرو است.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است