ساخت صدها واحد مسکونی صهیونیستی در قدس اشغالی

پنج‌شنبه 22 تير 1396
23:41
ساخت صدها واحد مسکونی صهیونیستی در قدس اشغالی  شهرداری رژیم صهیونیستی در بیت المقدس اشغالی روز پنجشنبه با ساخت 800 واحد مسکونی در بیت المقدس اشغالی موافقت کرد.

العالم-فلسطین اشغالی

به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، شهرداری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این طرح برای تصویب در اختیار کمیته برنامه ریزی و ساخت و سازی وزارت امور داخلی قرار خواهد گرفت.
«نیر برکات» شهردار رژیم صهیونیستی در بیت المقدس اشغالی مدعی شد ساخت و ساز در قدس ضروری و مهم است و با تمام توان ادامه خواهد داشت تا جوانان بیشتری بتوانند در این شهر سکونت یافته و آینده خود را در آن بسازند.
پایگاه خبری عرب 48 فلسطین نیز در خبری اعلام کرد که این طرح ها در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما به حالت تعلیق درآمده بود،‌ ولی بعد از روی کار آمدن دونالد ترامپ این طرح ها دوباره به جریان افتاده است.
اقدامات رژیم صهیونیستی درحالی صورت می گیرد که شورای امنیت سازمان ملل روز سوم دی ماه سال 95، قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار پایان دادن به شهرک‌سازی اسرائیل در فلسطین اشغالی بود. 
در این قطعنامه شهرک سازی در سرزمین های اشغالی فلسطین «فاقد مشروعیت قانونی» توصیف شده بود.
با وجود تصویب این قطعنامه در عالی ترین نهاد بین المللی که مسئول تامین امنیت ملل جهان معرفی می شود، مقام های رژیم صهیونیستی و در راس آنها «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم، همواره اعلام کردند که به این قطعنامه پایبند نخواهند ماند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر عرب: نقش جهانی تنگه راهبردی هزمز بی بدیل است


گزارش العالم از حمله تجاوزکارانه بامداد امروز آمریکا به 5 نقطه در خوزستان+ فیلم


۶ شهید و ۲۵ زخمی در حملات هوایی جدید رژیم صهیونیستی به غزه


حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای خزر


خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی