آمریکا: البغدادی زنده است، مگر آنکه خلافش ثابت شود

جمعه 23 تير 1396
22:28
آمریکا: البغدادی زنده است، مگر آنکه خلافش ثابت شود وزیر دفاع آمریکا روز جمعه گفت که واشنگتن شواهدی در تأیید کشته شدن ابوبکر البغدادی، سرکرده گروه تروریستی داعش در اختیار ندارد.

جیمز متیس، روز جمعه گفت که واشنگتن شواهدی در تأیید کشته شدن ابوبکر البغدادی، سرکرده گروه تروریستی داعش در اختیار ندارد. 

به گزارش رویترز وی در پاسخ به سوالی درباره موضع آمریکا درباره گزارش‌های مربوط به مرگ البغدادی گفت: «اگر می‌دانستیم می‌گفتیم. در حال حاضر نمی‌توانم آن را تأیید یا تکذیب کنیم.»

وی اضافه کرد: «دیدگاه ما این است که ما فرض کنیم که وی زنده است مگر آنکه خلافش ثابت شود و ما در حال حاضر نمی‌توانیم خلاف آن را ثابت کنیم.»

پیش از این برخی منابع خبری از جمله «گروه ناظران حقوق بشر سوریه»، نزدیک به معارضان این کشور گفته بودند سرکرده داعش کشته شده است. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صلیب سرخ لبنان: اولویت خارج کردن پیکر شهدا از زیر آوارها است


آتش سوزی در بزرگترین ناو آمریکا؛ سه نظامی زخمی شدند


برگزاری راهپیمایی سکوت در لاهه برای محکومیت حمله به دبستان میناب


حزب الله: دست رزمندگان مقاومت روی ماشه است


فرمانده نیروی زمینی ارتش: آمادگی ایستادگی در برابر هر گونه تحرکات زمینی دشمن را داریم


آژانس بین‌المللی انرژی: جبران کاهش تولید خاورمیانه دو سال طول خواهد کشید


موضع‌گیری همزمان چین؛ حمایت از آتش‌بس در آسیای غربی و هشدار درباره تایوان و کوبا


ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخگویی قدرتمند به هرگونه اقدام تجاوزگرانه هستند


موارد مشکوک مرگ و ناپدید شدن دانشمندان آمریکایی


سرلشکرحاتمی: با عزمی راسخ، اراده‌ای آهنین و دستانی بر ماشه، آماده مقابله با دشمنان هستیم