مجری سعودی: مجریان عملیات مسجد الاقصی، شهید نیستند! 

شنبه 24 تير 1396
15:05
مجری سعودی: مجریان عملیات مسجد الاقصی، شهید نیستند!  مجری شبکه سعودی العربیه،  پس از آنکه مجریان عملیات اخیر مسجد الاقصی را شهید خواند، بلافاصله گفته های خود را بر اساس سیاستهای این شبکه تغییر داد و آنان را کشته نامید. 

العالم - عربستان
مجری شبکه سعودی العربیه در بخش خبری صبح گفت: "3 فلسطینی در مسجد الاقصی شهید شدند"، اما وی بلافاصله پس از آن با تغییر این جمله مطابق با سیاستهای سعودی ادامه داد: "3 فلسطینی کشته شدند".
کاربران شبکه های اجتماعی با انتقاد از سیاست این شبکه سعودی، تأکید کردند که مشاهده چنین مسائلی از العربیه به عنوان یک شبکه عربستانی عجیب نیست، زیرا موضع این کشور درباره فلسطین همین است؛ به ویژه آنکه اخیرا خبرهایی درخصوص نزدیک شدن روابط عربستان و رژیم اسرائیل منتشر شده است. 
"عبدالله الشایجی" کارشناس کویتی در تویتر خود نوشت: این اقدام راویه العلمی (مجری شبکه العربیه) من را به یاد اقدام همکارش نیکول تنوری انداخت که سال قبل هنگام خواندن خبر کودتا در ترکیه خدا را شکر کرد، اما پس از آن صحبتهای خودش را تصحیح کرد.
"محمد الاخرس" هم در تویتر خود تأکید کرد، از نظر تفکر آل سعود نظامیان این کشور که در یمن ازپا در می آیند شهید هستند، ولی مجاهدانی که در مسجد الاقصی جانفشانی می کنند، کشته به حساب می آیند، نه شهید. 
 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

۵ ایرانی در صدر رده بندی جهانی کشتی


هشدار چین نسبت به توافق دفاعی آمریکا و اندونزی


عملکرد دولت در عرصه اقتصادی، دفاعی و سیاست خارجی


مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه