مکرون: نظر ترامپ تغییر کرد!

يکشنبه 25 تير 1396
14:06
مکرون: نظر ترامپ تغییر کرد! رئیس جمهور فرانسه گفت که دونالد ترامپ قول داده است در تصمیم خود مبنی بر خروج آمریکا از توافقنامه آب و هوایی پاریس تجدید نظر کند.

العالم - اروپا

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم "امانوئل مکرون" در گفتگو با روزنامه Journal du Dimanche درباره نتیجه گفتگویش با ترامپ در این خصوص گفت: دونالد ترامپ به دقت حرفم گوش کرد و منظورم را دریافت مخصوصا متوجه ارتباط مسأله تغییر آب و هوا با تروریسم شد و به من قول داد که طی چند ماه آینده راه حلی را برای این موضوع پیدا خواهد کرد. ما به طور مفصل درباره هر موضوعی که می توانست به تغییر نظر ترامپ درباره توافقنامه پاریس کمک کند صحبت کردیم.

شایان ذکر است که در تاریخ 12 دسامبر 2015، در پایان کنفرانس آب و هوا که در پاریس برگزار شد، 195 کشور توافقنامه آب و هوایی پاریس را امضا کردند. از جمله اهداف این توافقنامه جلوگیری از افزایش میانگین دمای هوا تا بیش از دو درجه تا سال 2100 در مقایسه با دوره قبل از انقلاب صنعتی – بر اساس داده های سازمان ملل متحد – بود. در153 کشور امضای این توافقنامه به تصویب رسید.

208

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: بطور محدود در حال مذاکره با ایران هستیم


وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به ۴ هزار و ۳۳۵ تن رسید


حزب‌الله خواستار توقف مذاکرات مستقیم دولت لبنان با اسرائیل شد


انتصاب ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب


محسن رضایی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد


راهبرد فعلی ایران حفظ سیطره بر تنگه هرمز است


سرپرست وزارت دفاع: رسانه بخشی از سامانه بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است


محسن رضایی نماینده رهبر انقلاب در شعام شد


حزب‌الله: آتش‌زدن مناطق جنگلی جنوب لبنان ادامه تخریبگری رژیم صهیونیستی است


دیده‌بان حقوق بشر: اسرائیل با فلج کردن سیستم حمل‌ونقل، غزه را به سوی قحطی مجدد سوق می‌دهد