ارتش رژیم صهیونیستی یک آزاده فلسطینی را کشت

يکشنبه 25 تير 1396
19:25
ارتش رژیم صهیونیستی یک آزاده فلسطینی را کشت ​​​​​​​ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه یک آزاده فلسطینی را در غرب به شهادت رساند.

العالم - فلسطین 

به گزارش پایگاه روسیا الیوم به نقل ازخبرگزاری الوفا، ارتش رژیم صهیونیستی ، روز یکشنبه 16 ژوئیه یک آزاده فلسطینی را نزدیک روستای النبی صالح واقع در غرب رام الله به شهادت رساند و شخص همراه وی نیز زخمی شد.

خبرگزاری وفا اعلام کرد فرد کشته شده؛ از اسارت آزاد شده و دارای 33 سال، از روستای کفرعین بود.

برخی منابع اسرائیلی نیزاعلام کردند: شخص مذکورشب گذشته به هنگام بازداشت توسط رژیم صهیونیستی در صدد تیراندازی به آنان بود.

گفتنی است سازمان اطلاعات و امنیت رژیم صهیونیستی پس از دست یافتن بر اطلاعاتی درباره هویت وی و ادعای اینکه وی عامل دو عملیات تیراندازی صبح شنبه در نزدیکی روستای ام صفا و عملیات شب گذشته تیراندازی به برج نظامی  در منطقه النبی صالح ، در صدد بازداشت وی برآمد.

لازم به ذکر است شهر قدس روز جمعه شاهد تیراندازی در اطراف مسجدالاقصی بوده که به داخل مسجد نیز کشانده و به هلاکت دو نفر از ارتش اسرائیل و 3 مهاجم فلسطینی منجر شد.

217

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟


وزیر خارجه ترکیه: توافق ۶۰ روزه درباره تنگه هرمز در حال بررسی است


نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به مواضع وابسته به عربستان خبر دادند


تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس


طرح ایجاد راهگذر تجاری کراچی - چابهار


رایزنی تهران و بیشکک برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک