من صدام حسین زنده ام!+ویدئو

يکشنبه 25 تير 1396
22:36
نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا هنگام سخنرانی در جمع هوادارانش در حالی که لباس و کلاه نظامی خود را مرتب می کرد گفت که من صدام حسین زنده ام.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، مادورو در اجتماع نظامیان، کارکنان دولت و هوادارانی که در ناآرامی های ماههای اخیر آسیب دیده اند در ورزشگاهی در کاراکاس در حالی که مورد تشویق حاضران قرار گرفته بود گفت: من شبیه صدام حسین هستم؛ صدام حسین زنده.

به دنبال بروز مشکلات گسترده اقتصادی و اجتماعی، ونزوئلا از فروردین ماه گذشته شاهد اعتراض و تظاهرات گسترده است که طی آن مردم خواستار کناره گیری مادورو از قدرت شده اند. 

این اعتراض ها با برخورد خشونت بار پلیس و نظامیان همراه بود و دست کم 90 کشته و صدها مجروح به جا گذاشت. 

صدام حسین پس از 24 سال حکومت دیکتاتوری و  خونریزی گسترده در عراق در روز سی ام دسامبر سال 2016  پس از محاکمه چند ماهه به اتهام ارتکاب جنایت گسترده علیه مردم کشورش به دار آویخته شد.

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی نخست‌وزیر عراق از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران


وقتی نیروهای آمریکایی نمی توانند از خود محافظت کنند باید بروند


ارتش یمن: سه معادله را به عربستان تحمیل کردیم


رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست


پاکستان: حملات اسرائیل به سوریه نقض آشکار قوانین بین المللی است


جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی بر ادامه جنگ نسل‌کشی و کشتار در منطقه اصرار دارد


تأکید عراقچی بر تأثیر تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی بر روحیه عراقی‌ها


ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛