مخالفت فلسطینیها با عبور از دروازه های الکترونیکی + ویدیو

دوشنبه 26 تير 1396
12:38
منابع فلسطینی اعلام کردند مقامات رژیم اشغالگر قدس، کلیدهای مسجدالاقصی و نمازخانه های آنرا به اداره اوقاف اسلامی درقدس اشغالی تحویل دادند.

العالم ـ فلسطين اشغالی

به گزارش خبرنگار شبکه العالم در قدس، علمای فلسطینی و ملت فلسطین با تحصن مقابل مسجدالاقصی در قدس اشغالی، اقدامات نیروهای رژیم اشغالگر قدس در بازرسی الکترونیکی از فلسطینی ها در دروازه های مسجدالاقصی با بهره برداری از اوضاع متشنج کنونی به منظور سحت کردن شرایط برای اهالی قدس را به چالش کشیدند وگفتند که حاضر نیستند از این دروازه های الکترونیکی وارد محوطه مسجدالاقصی شوند.

«مصطفى ابو زهره» عضو هیات عالی اسلامی قدس گفت : هیچ گونه تعرض به مسجدالاقصی را نخواهیم پذیرفت، این اقدامات به منزله نقض آشکار حقوق فلسطینی ها و دخالت درآزادی عبادت آنان است ، این اقدام سرکوبگرانه است و ما از این دروازه ها برای ورود به مسجدالاقصی استفاده نخواهیم کرد.

215

0% ...

آخرین اخبار

حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر