روسیه توان خود را در صنعت هوافضا تقویت می کند

چهارشنبه 28 تير 1396
00:39
روسیه توان خود را در صنعت هوافضا تقویت می کند رئیس جمهوری روسیه در بازدید از نمایشگاه هوا فضا گفت کشورش به تقویت جایگاه خود در زمینه ساخت هواپیماهای جنگی و موشک های فضایی در سطح جهان ادامه خواهد داد.

العالم - اروپا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم بزرگترین نمایشگاه بین المللی هوانوردی و فضا در روسیه (ماکس 2017) با بازدید ولادیمیر پوتین در منطقه ژوکوفسکی فعالیت خود را آغاز کرد.

در این نمایشگاه فناوری های نوین صنعت هوا فضا از جمله سیستم های نظامی و هوانوردی داخلی روسیه، وسایل حمل و نقل هوایی بدون سرنشین، سیستم های دفاع هوایی و فناوری فضا ارائه به نمایش گذاشته شده است.

امسال بیش از 100 شرکت معتبر روسی من جمله "روسوبورون اکسپورت"، شرکت هولدینگ "ورتالیت راسیا/ هلیکوپتر روسیه" و… در نمایشگاه حضور دارند. 

علاوه بر این حاضران در این نمایشگاه، در روزهای برگزاری ماکس 2017 می توانند از نزدیک شاهد هواپیماهای برتر روسیه ساخت شرکت های "سوخو"، "میگ"، "ایل" باشند.

از جمله تکنولوژی های نوین عرضه شده در این نمایشگاه در زمینه هوافضا، جنگنده چند منظوره میگ-35، هواپیمای یاک-152 است. هواپیمای TVS-2DT هم در معرض دید قرار می گیرد. سرعت این هواپیما 350 کیلومتر در ساعت است که توانایی بارگیری تا 3.4 تن را دارد.

شایان ذکر است، نمایشگاه ماکس —2017 از روز 18 تا 23 جولای در حومه شهر مسکو در منطقه ای به نام ژوکوف برگزار می شود.

در نیمه اول سال 2017، در روسیه مبلغ قراردهای منعقد شده برای صادرات فناوری نظامی و هوایی به 2 میلیارد دلار رسید. انتظار می رود که در پایان نمایشگاه ماکس بسته سفارشات برای برنامه های بعدی صادرات افزایش پیدا کند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد