اعتراض مدافعان حقوق بشر به محدودیتها در بحرین

يکشنبه 14 اسفند 1390
05:49
اعتراض مدافعان حقوق بشر به محدودیتها در بحرین 4 سازمان بين المللي مدافع حقوق بشر با اعتراض به محدوديتهاي اعمال شده براي سفر نمايندگان آنها به بحرين، از دولت بحرين خواستند با سفر نمايندگان آنها به اين کشور و لغو محدوديتها و موانع موافقت کند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، سازمانهای "عفو بین الملل"، "دیدبان حقوق بشر"، "پزشکان برای حقوق بشر" و "حقوق بشر اول" در نامه ای به "فاطمه البلوشی" وزیر حقوق بشر و توسعه اجتماعی بحرین، لغو محدودیتهای اعمال شده برای سفر نمایندگان این سازمانها را خواستار شدند.

در نامه این سازمانهای مدافع حقوق بشر آمده است: از بیانیه شما در تاریخ 28 فوریه در خصوص نحوه سفر به بحرین قدردانی می کنیم ولی در عین حال می خواهیم اعتراض خود را به شرطهای مطرح شده درخصوص چگونگی این سفر و بویژه چارچوب زمانی بسیار کوتاه آن اعلام کنیم.

وزارت حقوق بشر و توسعه اجتماعی بحرین اخیرا در بیانیه ای مدت سفر سازمانهای حقوق بشر به بحرین را طی روزهای کاری یعنی یکشنبه تا پنج شنبه اعلام کرده است.

این موضوع باعث لغو سفر نمایندگان این سازمانها به بحرین شده است.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون