پشتیبانی نظامی ترکیه از "تحریر الشام" در ادلب

جمعه 30 تير 1396
08:35
پشتیبانی نظامی ترکیه از عناصر مسلح سوری مورد حمایت ترکیه به منظور پشتیبانی گروه تروریستی "احرار الشام" در مقابل گروه تروریستی "هیئت تحریر الشام" وارد ادلب سوریه شدند.

العالم - ترکیه

به گزارش پایگاه خبری "روسیا الیوم"  رویترز به نقل از منابع وابسته به گروه های مسلح گزارش داد، گروهی متشکل از 150 فرد مسلح از عملیات موسوم به "سپر فرات" که از حمایت ترکیه برخوردارند به منظور پشتیبانی گروه "احرار الشام" در مقابل "جبهه النصره" از طریق گذرگاه "باب الهوی" از ترکیه وارد سوریه شدند.

گروه احرار الشام بر سر سیطره بر استان ادلب – که تنها استان باقیمانده در اشغال مخالفان مسلح است – با گروه "هیئت تحریر الشام" (جبهه النصره سابق) رقابت می کند. گروه "هیئت تحریر الشام" به گروه تروریستی داعش و القاعده وابسته است.

در هفته ای که گذشت، تشدید تنش بین این دو گروه مسلح که بر پایه تضادهای فکری بین این گروه افراطی و دیگر گروه های مسلح که گرایش های قومی دارند، باعث بروز درگیری بین آنها شده است.

گفتنی است گروه تروریستی احرار الشام گذرگاه مرزی "باب الهوی" را در اشغال خود دارد. این گذرگاه، اصلی ترین گذرگاه تجاری این استان با ترکیه است.

208

0% ...

آخرین اخبار

اتحاد خیابان و انسجام مسئولان پشتوانه جبهه مقاومت است


پاپ دوباره حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد


عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است