ایجاد گذرگاههای امن برای خروج اهالی رقه در سوریه

جمعه 30 تير 1396
12:52
ایجاد گذرگاههای امن برای خروج اهالی رقه در سوریه یک منبع نظامی عملیاتی سوریه گفت که ارتش این کشور و نیروهای هم پیمان، چهار گذرگاه امن را برای اهالی غیرنظامی شهر رقه ایجاد کردند.

العالم - سوریه

این منبع نظامی سوری روز جمعه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: ارتش سوریه 7 چاه نفت را در حومه جنوبی شهر رقه سوریه بازپس گرفت.

این منبع افزود: عناصر گروه تروریستی داعش در نتیجه پیشروی ارتش سوریه با پشتیبانی جنگنده های روس غیرنظامیان را زیر فشار قرار داده اند لذا لازم بود که برای محافظت و نجات آنها و گشودن گذرگاههای امن برای خروج آنها و نیز رسیدگی به اوضاع غیرنظامیان و بازگرداندن آنها به زندگی طبیعی اقدام می کردیم.

وی تصریح کرد: شمار زیادی از خانواده های متشکل از زنان و کودکان سالخوردگان از رقه خارج شده اند و اقدامات لازم برای اسکان و ارایه خدمات و کمک رسانی به آنها انجام شد.

یک منبع نظامی خاطرنشان کرد: گروه تروریستی داعش همه جاده ها و ورودیها و خروجی های منتهی به پست های ارتش سوریه را برای جلوگیری از رسیدن غیرنظامیان به مناطق آزاد شده بمبگذاری کرده است.

6

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رونمایی از کتاب «میناب ۱۶۸؛ کودکان در شعله‌های آتش» در مالزی


هلاکت ۶ تروریست در مرز کشور


رفتار سیاسی با ورزش؛ آمریکا ویزای ۱۵ نفر از اعضای تیم ملی فوتبال ایران را صادر نکرد


تداوم یورش نظامیان صهیونیست به کرانه‌باختری و قدس اشغالی


ولایتی: صلح پایدار از درون موازنه قدرت می‌روید نه از دل سراب تعهدات بی‌پشتوانه


شهادت یک فرمانده ارتش لبنان در حمله رژیم صهیونیستی


دیدار مجدد وزرای کشور ایران و پاکستان در بیشکک و رایزنی پیرامون تحولات منطقه


ابعاد جدید از جاسوسی تل آویو علیه واشنگتن؛ پنتاگون سطح جاسوسی اسرائیل از آمریکا را «بحرانی» اعلام کرد


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا را گرفت/ عبور صنعت دارو از سخت‌گیرانه‌ترین نظام نظارتی دارویی جهان برای اولین بار


روزنامه آلمانی از طرح آمریکا برای کاهش چشمگیر نیروهای خود در ناتو خبر داد