زن چوپان یا "عزرائیل" داعش در تلعفر؟!

شنبه 31 تير 1396
17:37
زن چوپان یا زنی ملقب به " عزرائیل زنان" به تازگی توسط منابع محلی به عنوان ماشین قتل و کشتار گروهک تروریستی داعش در تلعفر معرفی شده است.

العالم - عراق

شبکه خبری السومریه امروز شنبه به نقل از یک منبع محلی در استان نینوا فاش کرد که این زن به دلیل جنایات و اقداماتش برای ایجاد رعب و وحشت در مناطق تحت کنترل داعش به ویژه تلعفر به "عزرائیل زنان" معروف شد.

عزرائیل زنان، گروهی از زنان داعشی را هدایت می کرد که یکی از وظایف آنها جمع آوری اطلاعات بود.

به گفته این منبع، این زن که حدودا 40 ساله است، همواره در مقرهای داعش در نینوا دیده می شد.

"ام صالح" پیش از این در یکی از روستاهای کوچک موصل چوپانی می کرد و از اهالی تلفعر نبود. وی پس از کشته شدن همسرش در سال 2015 در این شهر دیده شد و پس از مدت کوتاهی همه با خوی وحشیانه او آشنا شدند.

وی در مدت کوتاهی با ارائه گزارشهایی به داعش باعث کشته شدن شمار بسیاری از افراد بی گناه شد.

این منبع خاطرنشان کرد، داعش با استفاده از زنان بی سواد که اطلاعات اندکی از مسائل دینی دارند، آنان را به ابزاری برای اجرای نقشه های خود تبدیل می کرد.

گفتنی است، گروهک تروریستی داعش با جذب دهها زن در بیشتر شهرهای تحت اشغال و تشکیل گردان های مسلح زنان از جمله "الخنساء" که مهمترین این گردان هاست، از آنها برای تقویت توانمندی ها و تحمیل دیگاههای افراطی خود بر جوامع محلی به اضافه اجرای عملیات های انتحاری استفاده می کرد.

221

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هند


تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه


گفتگوی وزرای خارجه روسیه و چین درباره وضعیت منطقه


قاآنی: اصحاب اپستین منتظر مرصادها و طبس‌ها در منطقه باشند


رایزنی وزرای خارجه قطر و کویت درباره حل مسالمت‌آمیز اختلافات در منطقه


️ سفر همزمان زلنسکی و فیدان به دمشق برای برگزاری نشست سه‌جانبه با جولانی


حمله به مرکز فرماندهان و افسران آمریکایی در موج ۹۷


حمله سایبری حنظله به ۲۶ شرکت اسرائیلی به یاد کودکان میناب


پاپ: جهان نباید در برابر خشونت بی‌تفاوت بماند


دستاوردهای مرحله اول موج ۹۶ عملیات علیه دشمن