دلنوشته همسر شهید رضایی‌نژاد به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت همسرش + عکس

يکشنبه 1 مرداد 1396
16:27
دلنوشته همسر شهید رضایی‌نژاد به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت همسرش + عکس همسر شهید رضایی‌نژاد به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت همسرش دانوشته ای در اینستاگرام منتشر کرده است.

العالم - ایران

داریوش رضایی نژاد در صبح پنج شنبه ۲۹ بهمن سال ۱۳۵5 در شهرستان آبدانان استان ایلام به دنیا آمد و در تیرماه ۱۳۷۳ دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت نمود.

داریوش رضایی نژاد چندین بار در مسابقات علمی استان ایلام مقام اول را کسب کرد. وی در مهر ماه ۱۳۷۳ برای تحصیل در مقطع کارشناسی در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت، دردانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان پذیرفته شد.

داریوش رضایی نژاد به محض فارغ‌التحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشورمشغول به کار شد. در همان نخستین سال شروع به کار، در آزمون کارشناسی ارشد سال۱۳۷۸ در رشته مهندسی برق، گرایش قدرت و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسیارشد شد.

داریوش رضایی نژاد در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیتهای تحقیقاتی مسئول اجرای بسیاری از طرح‌های تحقیقاتی در دانشگاه‌های صنعتی مالک اشتر، تهران، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بود. او با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترا سال ۱۳۹۰ در دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی پذیرفته شد و در تاریخ یکم مرداد ۱۳۹۰ ترور شد. از وی یک دختر به نام آرمیتا به جا مانده است. (بخشی از متن برگرفته از ویکی پدیا)

همسر شهید رضایی‌نژاد به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت همسرش دانوشته ای در اینستاگرام منتشر کرده است:

0% ...

آخرین اخبار

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم


الجزیره: آمریکا حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد


تحرکات جدید اشغالگران در جنوب سوریه


ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا آخر کنار مردم لبنان ایستاده‌اند


فرمانده سپاه قدس: دشمن صهیونیستی شکست سختی در لبنان خواهد خورد


ایران با تمام توان از منافع خود دفاع خواهد کرد


گفت‌وگوی عراقچی با عاصم منیر و اسحاق دار